ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Facebook Διαγωνισμός της Tetra Pak για την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών

Facebook Διαγωνισμός της Tetra Pak για την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών

Με έπαθλο ένα smartphone Xiaomi Redmi Note 9T για 3 τυχερούς

Η Tetra Pak®, κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, παρουσιάζει τον Recycling Champion, τον «ειδικό» της ανακύκλωσης χάρτινων συσκευασιών και σας προσκαλεί σε έναν διασκεδαστικό, ενημερωτικό διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, με έπαθλο τρία smartphones Xiaomi Redmi Note 9T.

Από τις 5 Απριλίου, o Recycling Champion της Tetra Pak σε προσκαλεί να γίνεις “Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση” και να ενημερωθείς για την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών, παρέα με 3 αγαπημένα πρόσωπα που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό: την Madame Ginger, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Επισκέψου την σελίδα της Tetra Pak στο facebook και πάρε κι εσύ μέρος στο challenge της εβδομάδας. Προσοχή! Κάθε φορά, ο ένας από τους 2 πρωταγωνιστές, προσπαθεί να σε μπερδέψει. Εσύ πρέπει να καταλάβεις ποιος δίνει τη σωστή απάντηση, να τον ψηφίσεις με like ή καρδιά, και να μπεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα smartphone Xiaomi Redmi Note 9T.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και θα αναδειχθούν συνολικά 3 νικητές που θα κερδίσουν από ένα smartphone!

Στόχος της Tetra Pak είναι να μας ενημερώσει για τη διαδικασία της ανακύκλωσης χάρτινων συσκευασιών και να μας ενθαρρύνει να υιοθετήσουμε μια συνήθεια που συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μπες στη σελίδα της Tetra Pak στο facebook για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό! Ενημερώσου, ψήφισε και κέρδισε! Καλή Επιτυχία!

Μάθετε περισσότερα εδώ.