ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα blockbuster που κάθε σινεφίλ οφείλει να παρακολουθήσει στο σπίτι του φέτος!

Τα blockbuster που κάθε σινεφίλ οφείλει να παρακολουθήσει στο σπίτι του φέτος!

Οι σινεφίλ εμπειρίες στο σπίτι έγιναν μέρος της ζωής μας και αποτελούν μέχρι σήμερα μία ψυχαγωγική συνήθεια, που μας βοηθά να «δραπετεύουμε» από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας

Με τις κινηματογραφικές αίθουσες κλειστές και τη διακοπή των γυρισμάτων, λόγω της πανδημίας, τα προηγούμενα δύο περίπου χρόνια, η 7η Τέχνη δέχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα πλήγματα. Αναζητώντας, ωστόσο, τη θετική πλευρά, των πραγμάτων, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε πως, η συγκεκριμένη κατάσταση που βιώσαμε, έφερε στο επίκεντρο την ανάγκη μας, να βάλουμε τη μεγάλη οθόνη στα σπίτια μας, έτσι ώστε η σχέση μεταξύ θεατή και κινηματογράφου, να μην «χαθεί».

Κάπως έτσι, οι σινεφίλ εμπειρίες στο σπίτι έγιναν μέρος της ζωής μας και αποτελούν μέχρι σήμερα μία ψυχαγωγική συνήθεια, που μας βοηθά να «δραπετεύουμε» από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Άλλωστε, τώρα που το φθινόπωρο είναι εδώ και η ψυχαγωγία λαμβάνει ξανά περισσότερο σπιτικές διαστάσεις, ποιος από εμάς δεν θέλει να καταναλώνει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, θέαμα που μπορεί να δώσει ώθηση στις στιγμές μας και να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη; Αυτός είναι ο λόγος που αναζητούμε συνεχώς τις must ταινίες που πρέπει να δούμε μέσα από την οθόνη της «έξυπνης» τηλεόρασης, του laptop, του tablet ή του smartphone μας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που μετράτε τις ημέρες μέχρι να δείτε την επόμενη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, παρέα με τους αγαπημένους σας, η πλατφόρμα ΕΟΝ από τη Nova είναι ο νέος σας streaming προορισμός για κορυφαίες εμπειρίες θέασης και παρακάτω, θα ανακαλύψετε δύο blockbuster που αξίζει να βάλετε σήμερα κιόλας στη λίστα των home cinema προβολών σας.

«Zack Snyder's Justice League» για την πιο συναρπαστική βραδιά στο σπίτι

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο συναρπαστικά blockbuster της σεζόν, βρίσκεται η ταινία «Zack Snyder's Justice League». Το όνειρο των θαυμαστών του «Justice League» έγινε πραγματικότητα, μιας και παρά το γεγονός πως η πρώτη ταινία του 2017 έμοιαζε να χάνει το δέος της και την αίσθηση μεγαλείου, στο «Zack Snyder's Justice League» τα πάντα δείχνουν πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Για την ακρίβεια, στη νέα ταινία ο Snyder προσεγγίζει τους κόμικ υπερήρωες με έναν τρόπο μυθικό, ως πλάσματα που μάχονται για ιδανικά μεγαλύτερα από εκείνα, ενώ ο μεγάλος πόλεμος πλησιάζει.

Ο Snyder δημιούργησε αυτή την ταινία, τέσσερα περίπου χρόνια μετά το «Justice League», για να δικαιώσει τους υποστηρικτές του και να προσφέρει στους θεατές ένα θέαμα διάρκειας τεσσάρων ωρών και δύο λεπτών, το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τώρα μέσα από τη νέα, streaming πλατφόρμα EON της Nova, που αναβαθμίζει την εμπειρία του home cinema με πλούσιο live περιεχόμενο και 2.300 ταινίες και επεισόδια σειρών On demand -που μπορούμε να παρακολουθήσουμε ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Το σίγουρο είναι πως η εμπειρία steaming, θα καθηλώσει τους λάτρεις αυτών των ταινιών, οι οποίοι θα απολαύσουν μία ξεχωριστή, σινεφίλ βραδιά, έχοντας συντροφιά τους αγαπημένους τους υπερήρωες, δηλαδή τον Batman, τον Superman, τη Wonder Woman, τον Aquaman και μεταξύ άλλων, τον Flash.

«Judas and the Black Messiah» ή αλλιώς, μία συνταρακτική, αληθινή ιστορία προδοσίας

Αναφερόμενοι σε συναρπαστικό περιεχόμενο και επιτυχημένες παραγωγές, δεν γίνεται να μην εντάξουμε στη λίστα των ταινιών που αξίζει να δούμε τώρα στην πλατφόρμα EON, που προσφέρει σε κάθε σημερινό σινεφίλ έναν σύγχρονο τρόπο θέασης, το «Judas and the Black Messiah», δηλαδή τον Ιούδα και τον Μαύρο Μεσσία, ελληνιστί. Οι λάτρεις του καταγγελτικού σινεμά, σίγουρα δεν μπορούν να χάσουν αυτή τη συνταρακτική, αληθινή ιστορία, η οποία αφορά στην υπόθεση του Fred Hampton, εκπροσώπου των Μαύρων Πανθήρων στο Ιλινόι των ΗΠΑ, ο οποίος έπεσε θύμα προδοσίας του William O'Neal, πληροφοριοδότη του FBI.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ταινία πήρε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του καθηλωτικού Daniel Kaluuya, ενώ πρόκειται για ένα blockbuster που θα εγείρει συζητήσεις και αναλύσεις, μέσα από τις οποίες σίγουρα θα οδηγηθούμε σε νέα «μονοπάτια», για μία ταινία που θα μας αποδείξει ότι ακόμη και αν προδώσεις τον επαναστάτη, δεν μπορείς να σταματήσεις την επανάσταση! Άλλωστε, η μαγεία του σινεμά από το σπίτι, δεν έγκειται αποκλειστικά και μόνο στη θέαση μιας ταινίας, αλλά επεκτείνεται και στις συζητήσεις που κάνουμε γύρω από αυτή. Οι διάλογοι, οι αναλύσεις ή ακόμη και οι διαφωνίες που προκύπτουν μετά την παρακολούθηση ενός blockbuster, δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος για τη δημιουργία δυνατών και εποικοδομητικών στιγμών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

«Wonder Woman 1984» και ώρα για ένα νέο άλμα στον χρόνο

Για τους λάτρεις των ταινιών με υπερήρωες και των χαρακτήρων των DC Comics, το «Wonder Woman 1984» είναι ένα blockbuster που δεν πρέπει να χάσουν. Έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην πλατφόρμα ΕΟΝ από τη Nova και αν επιλέξουμε να τη βάλουμε στη λίστα των streaming προβολών μας, θα απολαύσουμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους την ταλαντούχα και εντυπωσιακή ηθοποιό Gal Gadot, καθώς και τους Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal και Robin Wright.

Το σίκουελ της ταινίας «Wonder Woman» του 2017 είναι γεγονός και μας μεταφέρει στο 1984 και την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, όταν και η πριγκίπισσα των Αμαζόνων, Νταϊάνα, προσπαθεί να αποτρέψει έναν επιχειρηματία να πάρει στην κατοχή του μία μαγική πέτρα και να αποκτήσει υπερδυνάμεις. Το σίγουρο είναι πως οι νέες περιπέτειες της Wonder Woman, θα μας «ταξιδέψουν» σε μία άλλη εποχή και θα μας αποδείξουν ότι το ψέμα δεν βγάζει ποτέ σε καλό.

Είτε προτιμήσουμε να εντάξουμε πρώτα στη λίστα των home cinema προβολών μας το «Zack Snyder's Justice League», είτε κάνουμε την αρχή με το «Judas and the Black Messiah» ή το «Wonder Woman 1984», το σίγουρο είναι πως με την πλατφόρμα EON, η Nova συστήνει ξανά τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, μετατρέποντάς τη σε μια συναρπαστική streaming εμπειρία, που αναμφίβολα θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, θα είμαστε ενημερωμένοι για τα κινηματογραφικά δρώμενα, που αφορούν σε ταινίες δράσης, μυστηρίου και φυσικά, σε κωμωδίες και κοινωνικές και δραματικές ταινίες, μέσα από on demand περιεχόμενο, ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή. Άλλωστε, με 2.300 ταινίες και επεισόδια σειρών On demand, κανείς δεν θα μείνει με παράπονο.

#TurnYourEONTV #newNOVA #Nova #everywhereNOVA #EONTV