ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζαγόρι & Evian: Συνάντηση κορυφής στο portfolio της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Ζαγόρι & Evian: Συνάντηση κορυφής στο portfolio της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Στρατηγική συνεργασία της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με τη DANONE WATERS

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η σύγχρονη ελληνική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού στη χώρα μας, ανακοινώνει τη συνεργασίας της με τη γαλλική DANONE WATERS, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που αφορά την εγχώρια αγορά, με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ να αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και marketing των κορυφαίων προϊόντων Evian και Ferrarelle, από 1 Ιανουαρίου 2022. Τo Εvian είναι No.1, παγκοσμίως μάρκα εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού από τις γαλλικές Άλπεις, ενώ το Ferrarelle είναι η Νο.1 μάρκα φυσικώς αεριούχου φυσικού μεταλλικού νερού στην Ιταλική αγορά.

Η προσθήκη του Evian και του Ferrarelle, water-partners τoυ επίσημου Οδηγού Michelin, στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ενισχύει ιδιαίτερα τη θέση της, τόσο στην εγχώρια premium αγορά HORECA όσο και στο δίκτυο λιανικής πώλησης.

Η συμφωνία της DANONE WATERS με τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, αποδεικνύει την εμβέλεια της αξιοπιστίας της ελληνικής εταιρείας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει χτίσει κατά την διάρκεια της μακροχρόνιας πορεία της, στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνεχίζει να επενδύει και να αναπτύσσεται με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ενώ επεκτείνει την παρουσία της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μέσω στρατηγικών συνεργασιών, συνεισφέροντας σταθερά και ουσιαστικά στην ελληνική οικονομία.