ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Rebranding για την Endless EC: Δυναμική επανεμφάνιση με νέο λογότυπο και ανανεωμένη παρουσία

Endless EC
Endless EC

Το ιστορικό brand Endless, στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης επανέρχεται με καινούριο λογότυπο, νέο tagline και πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση στις συσκευασίες, σε μια περίοδο ανοδική για την πορεία της Endless EC, τη νέα επωνυμία της Ευρωχαρτικής.

«Κομμάτι της Ζωής» είναι το νέο tagline που συνοδεύει το λογότυπο Endless, με το οποίο η μάρκα ξανασυστήνεται στο κοινό. Ο κύκνος διατηρείται ως κύριο σύμβολο υπογραμμίζοντας το σεβασμό προς τον καταναλωτή και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου. Μια σχέση που στηρίζεται στην επικοινωνία και τη σταθερότητα. Ο κύκνος – σύμβολο γίνεται πιο επικοινωνιακός, προσιτός, σύγχρονος. Το σύνολο του λογοτύπου δίνει μια οικεία αίσθηση χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι έντονοι, με δυναμικό σχεδιασμό.

Με σύγχρονη, φιλική και ευχάριστη προσέγγιση, το νέο λογότυπο συμβαδίζει με το ύφος του brand Endless, το οποίο ικανοποιεί και οπτικά τις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις.

Το brand Endless με σύμβολο τον κύκνο αγαπήθηκε από τους καταναλωτές τόσο για την ποιότητα όσο και για τις ανταγωνιστικές του τιμές. Tον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφόρησε το brand Endless Earth με 8 προϊόντα σε χάρτινη συσκευασία, μια ακόμη πρόταση αλλαγής στις αγοραστικές συνήθειες, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη καταναλωτική αντίληψη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Endless: http://www.endless.com.gr/

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Endless Earth: endlessearth.gr

Σχετικά με την Endless EC:

Η Endless EC, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP, απασχολώντας 240 άτομα προσωπικό. Η εταιρία αποτελεί Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μιας Κοινότητας αμιγώς ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που διατηρούν την Έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα.

Ρoή Ειδήσεων