ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα δώρα των γιορτών: Γιατί ένα smartwatch είναι η καλύτερη επιλογή

Τα δώρα των γιορτών: Γιατί ένα smartwatch είναι η καλύτερη επιλογή

Τα δώρα τεχνολογίας έχουν την «τιμητική» τους στις γιορτές -ειδικότερα τα τελευταία χρόνια- και η αλήθεια είναι πως μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να δουν μία tech προσθήκη κάτω από το στολισμένο δέντρο.

Για την ακρίβεια, ένα δώρο τεχνολογίας, όπως ένα αξιόπιστο smartwatch, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για εμάς ή για ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα ερωτήματα είναι, βέβαια, τα εξής: Ποιο smartwatch να προτιμήσουμε και γιατί να το επιλέξουμε; Οι απαντήσεις στη λίστα που ακολουθεί.

Γιατί ένα «έξυπνο» ρολόι είναι η ιδανική επιλογή δώρου για τις γιορτές

Την εποχή που διανύουμε, δηλαδή λίγο προτού υποδεχθούμε το νέο έτος, οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να θέσουμε κάποιους καινούργιους στόχους. Και ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τρόπο ζωή μας, συνήθως ο πρώτος στόχος που βάζουμε στη λίστα με τα resolutions μας, είναι το να φροντίσουμε λίγο περισσότερο την υγεία και την ευεξία μας.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ένα δώρο που μπορεί να συμβάλλει ακριβώς σε αυτήν την προσπάθεια, όπως ένα σύγχρονο smartwatch, είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτο. Και αρκεί να αναλογιστούμε τις λειτουργίες που διαθέτουν τα σύγχρονα, «έξυπνα» ρολόγια, όπως εκείνα της HUAWEI, για να το αντιληφθούμε.

Καταγράφουν την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση, μας βοηθούν να οργανώνουμε το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνουμε τον ύπνο και τις επιδόσεις μας στις εκάστοτε προπονήσεις και ουσιαστικά, αποτελούν κάτι σαν τους προσωπικούς μας personal trainers. Απλώς αυτοί οι προσωπικοί βοηθοί βρίσκονται κάθε στιγμή στον καρπό μας και παράλληλα, αποτελούν κομψά και εντυπωσιακά gadget, που μας συνοδεύουν με στυλ σε κάθε περίσταση.

Τα smartwatches που ξεχωρίσαμε για τις φετινές γιορτές

Ποια είναι τα smartwatches στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για την gift list των φετινών γιορτών για εμάς και τους αγαπημένους μας όμως; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αξίζει να έχουν, ώστε να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα του εκάστοτε παραλήπτη;

Μια ματιά στα smartwatches της HUAWEI αρκεί για να βρούμε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τον εαυτό μας, τον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας, για έναν καλό μας φίλο ή για τους γονείς μας. Και υπάρχουν κάποια «έξυπνα» ρολόγια που σε μία πολύ καλή τιμή -για όσα μας προσφέρουν- αποτελούν κορυφαίες επιλογές δώρων για τις γιορτές.

Να επιλέξουμε το HUAWEI WATCH GT 3 Pro ή το GT 3;

Τόσο το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, όσο και το GT 3 αποτελούν ιδανικές επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα, ειδικότερα για εκείνους που έχουν θέσει ως στόχο τους για τη νέα χρονιά το να φροντίζουν περισσότερο την ευεξία τους και να βάλουν την άσκηση στη ζωή τους.

Διότι πρόκειται για μία σειρά προηγμένων αθλητικών «έξυπνων» ρολογιών, που διαθέτει επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και υψηλή απόδοση. Η παρακολούθηση της υγείας, του ύπνου, του οξυγόνου και των επιπέδων του στρες στον οργανισμό περιλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά που μας προσφέρουν τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 -και τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Για εμάς, στα πλεονεκτήματα του HUAWEI WATCH GT 3 Pro συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η μπαταρία με τη μεγάλη διάρκεια ζωής, που μας επιτρέπει να το φοράμε συνεχόμενα για 14 μέρες, πριν το φορτίσουμε ξανά. Και φυσικά, δεν γίνεται να παραβλέψουμε το ότι, μεταξύ άλλων, μας επιτρέπει να απαντάμε στις κλήσεις Bluetooth απευθείας από το ρολόι ή ότι διαθέτει πάνω από 100 λειτουργίες προπονήσεις: Από τρέξιμο μέχρι ποδηλασία και από ορειβασία μέχρι εσωτερική κολύμβηση, σκι και πολλές ακόμη.

Extra tip: Το ποιο χρώμα ή λουράκι θα επιλέξετε, εξαρτάται από τον παραλήπτη του δώρου. Ωστόσο, για τις γυναίκες, οι εκδόσεις Elegant Gold και Elegant White αποτελούν ιδανικές επιλογές για μία σύγχρονη και κομψή εμφάνιση.

Από το HUAWEI WATCH 3 στο WATCH 3 Pro και το WATCH GT2

Οι HUAWEI επιλογές σε επίπεδο smartwatches, βέβαια, δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν και άλλα «έξυπνα» ρολόγια της εταιρείας που ξεχωρίζουν για τις λειτουργίες, τις τεχνολογίες και την εμφάνισή τους και θα αποτελέσουν εξαιρετικές επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας. Εμείς ξεχωρίσαμε τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2, που είναι ιδανικά για όσους αναζητούν έναν τέλειο συνδυασμό άψογης φόρμας και εξαιρετικής λειτουργίας σε ένα smartwatch.

Για τα HUAWEI WATCH 3 και WATCH 3 Pro συγκεκριμένα, ξεχωρίζουμε την αναβαθμισμένη τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, τον ανιχνευτή θερμοκρασίας δέρματος, τη λειτουργία ολοήμερης παρακολούθησης των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα μας και μεταξύ άλλων, το ότι μας επιτρέπουν να δημιουργούμε τα δικά μας κινούμενα πρόσωπα ρολογιού, χρησιμοποιώντας σύντομα βίντεο 5-10 δευτερολέπτων, αλλά και το ότι διαθέτουν μία εξαιρετικά ζωντανή οθόνη AMOLED 1,43".

Όσο για το HUAWEI WATCH GT2, με τη διάρκεια της μπαταρίας του να φτάνει τις δύο εβδομάδες, με έναν εξαιρετικά λεπτό και κομψό, μίνιμαλ σχεδιασμό, με υψηλής ποιότητας 3D γυαλί και φυσικά, αποτελώντας έναν επαγγελματία sports trainer στον καρπό μας, που μεταξύ άλλων, παρακολουθεί τις προπονήσεις και τον καρδιακό μας παλμό με ακρίβεια, είναι ένας «σύμμαχος» που όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας το 2023. Αξίζει να σημειωθεί στα παραπάνω πως τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα smartwatch είναι ένα κορυφαίο δώρο για τις γιορτές, ένα δώρο που θα εκτιμήσει κάθε παραλήπτης. Και σε ό,τι αφορά στα smartwatches σήμερα, όλοι οι «δρόμοι» οδηγούν στη HUAWEI. Το ποιο «έξυπνο» ρολόι θα επιλέξουμε να προσφέρουμε ως δώρο σε εμάς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εξαρτάται από το στυλ του καθενός και το budget που θέλουμε να διαθέσουμε. Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές και καθεμιά με τον τρόπο της, θα μας βοηθήσει να βάλουμε ένα ακόμη «τσεκ» στη λίστα με τους στόχους μας για το 2023, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην ευεξία μας. Και αυτό είναι σίγουρα ένα New Year’s resolution στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε.