Χριστούγεννα με παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Για τα παιδιά τα Χριστούγεννα είναι κάτι σαν παραμύθι. Αγαπούν τα φωτάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, λατρεύουν τις μυρωδιές των γλυκών, ανυπομονούν για τα δώρα του Άγιου Βασίλη.

Χριστούγεννα με παιχνίδια για όλη την οικογένεια
4'

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις μαζί τους τη μαγεία των ημερών. Γίνε κι εσύ πάλι παιδί και παίξε μαζί τους. Είτε πρόκειται για επιτραπέζια παιχνίδια είτε για παιχνίδια κατασκευών, υπάρχουν πολλές επιλογές για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Βάλε, λοιπόν, χριστουγεννιάτικη μουσική, φτιάξε μπισκότα και ζεστή σοκολάτα και ετοιμάσου να μοιραστείς ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές με οικογενειακά παιχνίδια.

AS Επιτραπέζιο Κληρονόμων 13

Θα τολμήσεις να περάσεις το κατώφλι του στοιχειωμένου πύργου του Γουόργουικ; Σε αυτό το ασύμμετρο παιχνίδι συνεργασίας, ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο σκοπό, να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί. Αν σου αρέσουν τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια, αυτό θα σε συναρπάσει!

Marvin's Magic Box of 150 Tricks

Η θεία Αγκάθα, διάσημη δισεκατομμυριούχος, μόλις έφυγε από τη ζωή. Χωρίς οικογένεια ή απογόνους, η περιουσία της προσέλκυσε κάθε άπληστο. Οι 12 φίλοι και υπάλληλοί της περιμένουν ανυπόμονα την ανάγνωση της διαθήκης της. Ο κηπουρός της, ο γιατρός της, ακόμα και η καλύτερη της φίλη. Κι όμως, μόνο ένας άνθρωπος θα κληρονομήσει την περιουσία της. Θα είσαι εσύ ο τυχερός; Προσπάθησε με κάθε μέσο να μείνεις ζωντανός στην έπαυλη της θείας Αγκάθα. Είναι γεμάτη παγίδες ενάντια στους απρόσεκτους που θα τολμήσουν να πάνε εκεί. Ένα ανισόρροπο άγαλμα, ένας ξεχαρβαλωμένος πολυέλαιος και πολλές άλλες παγίδες σε περιμένουν. Με στρατηγική και σκέψη, ενεργοποίησε όσες περισσότερες παγίδες μπορείς, για να εξοντώσεις όλους σου τους αντιπάλους και να κερδίσεις το παιχνίδι. Πρόσεξε τον ντετέκτιβ, που πλησιάζει γρήγορα!

Κάισσα Επιτραπέζιο Mysterium

Μαγικά κόλπα για μικρούς και μεγάλους! Το σετ 150 μαγικών της Marvin's Magic περιλαμβάνει πολλά ταχυδακτυλουργικά κόλπα, εύκολα σαν το αλφάβητο. Με εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά, αυτό το υπέροχο σετ είναι η τέλεια αρχή για τους μικρούς μάγους. Περιλαμβάνει μαγικά κύπελλα, μπαλίτσες, μυστικές κάρτες, το ραβδί του μάγου και πολλά ακόμα!

LEGO Architecture Paris 21044

Το σετ LEGO Architecture Paris φέρνει κοντά την Αψίδα του Θριάμβου, τη λεωφόρο Champs – Elysées, τον ουρανοξύστη Tour Montparnasse, το Grand Palais, τον Πύργο του Άιφελ και το Λούβρο. Κάθε μεμονωμένο μοντέλο LEGO παρέχει μια μοναδική και άκρως ικανοποιητική κατασκευαστική εμπειρία σε ρεαλιστικό χρώμα και απεικόνιση υπό κλίμακα, ενώ περιοχές με γρασίδι και δέντρα, καθώς και μια διακοσμητική πινακίδα με το όνομα Paris προσθέτουν την τελευταία πινελιά.

Κάισσα Dixit Disney

Το Dixit: Disney Edition είναι ένα υπέροχα εικονογραφημένο παιχνίδι που βασίζεται στην φαντασία και την έμπνευση. Ξαναζήσε τα αριστουργήματα του Disney και της Pixar, και άφησε τις σκέψεις σου να σε παρασύρουν! Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι απλή:
Κάθε παίκτης με τη σειρά του γίνεται ο αφηγητής. Ο αφηγητής επιλέγει μια κάρτα από το χέρι του και δίνει ένα στοιχείο (λέξη, πρόταση, τραγούδι…). Οι άλλοι παίκτες επιλέγουν από το χέρι τους την κάρτα που ταιριάζει περισσότερο με αυτό το στοιχείο. Η κάρτα του Αφηγητή ανακατεύεται με τις κάρτες των άλλων παικτών και όλες οι επιλεγμένες κάρτες ανοίγονται. Ποια είναι η κάρτα του αφηγητή; Οι παίκτες ψηφίζουν κρυφά, και μετά αρχίζει η βαθμολόγηση!

ZITO! Επιτραπέζιο Colorbrain Συναρπαστικές Ερωτήσεις

Καλώς όρισες στο πιο… πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων! Εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό, το Colorbrain είναι το απόλυτο επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια και την παρέα! Με 300 συναρπαστικές ερωτήσεις γνώσεων, από αγαπημένους παιδικούς ήρωες έως σημαίες χωρών, περιμένουν να τις απαντήσεις με τον πιο… χρωματιστό τρόπο! Όλες οι απαντήσεις είναι χρώματα και μοιράζονται προτού αρχίσει το παιχνίδι. Με τις 11 κάρτες χρωμάτων στα χέρια σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ποια κάρτα ή ποιες κάρτες πρέπει να παίξεις για να απαντήσεις στις σύντομες και ιδιαίτερες ερωτήσεις και να κερδίσεις τους περισσότερους πόντους!

Καλή διασκέδαση!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή