ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα του σήμερα οι νέοι σχεδιάζουν το δικό τους αύριο!

Στην Ελλάδα του σήμερα οι νέοι σχεδιάζουν το δικό τους αύριο!

Και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι εκεί για να δείξει τη στήριξή του έμπρακτα.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα συγκινητικό και άκρως αισιόδοξο βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά και νέους από την Ελλάδα που παλεύουν και σχεδιάζουν το δικό τους αύριο.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο αποτελεί ήδη πραγματική πηγή έμπνευσης, μιλούν νέοι και νέες που παρά τo νεαρό της ηλικίας τους και τις δύσκολες συγκυρίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι, βάζουν τα δυνατά τους και δημιουργούν ένα καλύτερο αύριο, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για την Ελλάδα μας!

Δυστυχώς, τα εμπνευστικά αυτά παραδείγματα σπάνια ακούγονται. Αυτός είναι ο λόγος που είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ αποφάσισε να τα φέρει στην επιφάνεια!

Τα παραδείγματα που μοιράζουν έμπνευση

Ποιοι είναι οι μικροί, αλλά σπουδαίοι αυτοί πρωταγωνιστές; Ο Αλέξανδρος Σκορίλας είναι μόλις 18 ετών, ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει να είναι επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών. Μέσα σε μια ημέρα μπορεί να χτυπήσει με τη ρακέτα του έως και 4.000 μπάλες, ωστόσο, αυτό δεν τον κουράζει διότι αγαπά το τένις. Παλεύει κάθε ημέρα και παρά το γεγονός ότι τα στερείται πολλά πράγματα που άλλοι νέοι στην ηλικία του απολαμβάνουν, δεν ανησυχεί διότι έχει στόχο και κυρίως, ξέρει ότι έχει στα χέρια του τη δυνατότητα να σχεδιάσει μόνος του το δικό του μέλλον.

m1

Αξιοσημείωτη είναι και η ιστορία του Χάρη Ιωάννου, του 22χρονου
Μηχανικού Υπολογιστών, Εφευρέτη και νεότερου Έλληνα βραβευμένου επιστήμονα. Μπορεί να μην κοιμάται πολύ τα βράδια, ωστόσο, ο Χάρης ξέρει ότι η καινοτομία θέλει δημιουργία και όραμα. Μόνο έτσι θα κάνει πραγματικότητα τον στόχο του.

m2

Ο μικρότερος της «παρέας» είναι ο Στέλιος Κερασίδης. Αν και είναι μόλις 5,5 ετών, ο Στέλιος έχει καταφέρει να κερδίσει τρία παγκόσμια και δύο πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς. Πιάνο, μαθήματα και πάλι πιάνο. Το πρόγραμμά του έχει «τρελό ρυθμό», ωστόσο, εκείνος δείχνει να μην ενοχλείται αφού λατρεύει αυτό που κάνει.

m3

Φυσικά, δεν υπάρχει κάποιος που θα δει το βίντεο και δεν θα συγκινηθεί με τη Γλυκερία Σκάρκου! Είναι 12 ετών και δεν σταματά να τρέχει και να παλεύει για την κορυφή. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που παρά την ηλικία της, κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. Αθήνας.

m4

Για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα μας

Η νέα αυτή διαδικτυακή καμπάνια κατάφερε σίγουρα να κάνει τη διαφορά και να μας εκπλήξει θετικά. Το γεγονός αυτό, βέβαια, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, ειδικότερα αν κάνει κάποιος μια αναδρομή στην ιστορία της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και συγκεκριμένα, την εταιρική της φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Βλέπετε, εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία προσφέρει στην κοινωνία μέσα από τις δράσεις της και τα προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας που φέρνει εις πέρας. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και παράλληλα να δημιουργήσει νέα μοντέλα ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα. Σίγουρα πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θυμούνται την καμπάνια που έκανε με την Action Aid για την παροχή πόσιμου νερού σε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους στην Κένυα που μέχρι τότε δεν είχαν πρόσβαση σε πόσιμο νερό!

ΒΙΝΤΕΟ

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βλέπουμε πιο συχνά περισσότερες καμπάνιες όπως αυτή που το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ δημιούργησε μα πάνω από όλα, να μαθαίνουμε συνεχώς για νέους όπως τον Αλέξανδρο, τον Χάρη, τον Στέλιο και τη Γλυκερία, οι οποίοι σχεδιάζουν το δικό τους αύριο και μοιράζουν ελπίδα και αισιοδοξία, δημιουργώντας με τον δικό τους τρόπο μια Ελλάδα που μπορεί να μας κάνει υπερήφανους! Το αύριο, άλλωστε, είναι σαν το νερό: Δεν έχει σχήμα, εμείς του το δίνουμε.