ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BRAIN REGAIN: Η Συμμαχία εταιρειών και στελεχών ενισχύεται

BRAIN REGAIN: Η Συμμαχία εταιρειών και στελεχών ενισχύεται

Το BRAIN REGAIΝ ανακοινώνει την ενίσχυση της συμμαχίας, με τη συμμετοχή επτά νέων εταιρειών και την έναρξη λειτουργίας της online πλατφόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ελλήνων του εξωτερικού.

Η Συμμαχία

Το BRAIN REGAIΝ, η πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού, καλωσορίζει επτά νέες εταιρείες στη συμμαχία.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ΔΕΣΦΑ, Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας, Τράπεζα Eurobank, OTIS Ελλάδος & Κύπρου, Όμιλος ΥΓΕΙΑ και Xerox Hellas αποτελούν τις νέες εταιρείες που υποστηρίζουν τη συμμαχία BRAIN REGAIΝ, προσφέροντας ανώτερα στελέχη τους για το ρόλο του Μέντορα.

Ο κος Κωνσταντίνος Κεσεντές, ιδρυτικό μέλος του BRAIN REGAIN, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση των μεγαλύτερων εταιρειών της χώρας μας και των στελεχών τους στο κάλεσμά μας για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού. Είμαστε αισιόδοξοι ότι, όλοι μαζί, θα ανταποκριθούμε στην ευθύνη και την υποχρέωση που έχουμε αναλάβει να υποστηρίξουμε όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην χώρα μας».

Συνολικά την πρωτοβουλία BRAIN REGAIΝ απαρτίζουν οι εταιρείες: Aegean Airlines, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, CHIPITΑ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, COSMOTE, ΔΕΣΦΑ, Τράπεζα της Ελλάδος, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας, Τράπεζα Eurobank, Όμιλος FOURLIS, INTERAMERICAN, Kyklades Maritime Corporation, METRO, Ogilvy, OTIS Ελλάδος & Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, Sani Ikos, T.E.MES, ΤΙΤΑΝ, Όμιλος ΥΓΕΙΑ, Upstream και Xerox Hellas.

Online πλατφόρμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το BRAIN REGAIΝ ανακοινώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην πρωτοβουλία.

Έλληνες στελέχη του εξωτερικού, που επιθυμούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τους Μέντορες της συμμαχίας, μπορούν να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο www.brainregain.gr/register.

Ο κος Γιάννης Παπαχρήστου, ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας και Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέφερε: «Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους Έλληνες του εξωτερικού και τους καλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην πλατφόρμα που έχουμε δημιουργήσει. Η καθοδήγηση από τους Μέντορες της πρωτοβουλίας, οι οποίοι προέρχονται από κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα για την διευκόλυνση της επιστροφής τους στην Ελλάδα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το www.brainregain.gr/register.

Η πρωτοβουλία

Η πρωτοβουλία BRAIN REGAIΝ απευθύνεται σε Έλληνες και Ελληνίδες που, λόγω της οικονομικής κρίσης, οδηγήθηκαν στο εξωτερικό, με στόχο την αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Έχοντας ως όραμα τον επαναπατρισμό των στελεχών για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας, η αποστολή της πρωτοβουλίας είναι να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία των συνθηκών που θα διευκολύνουν τον επαναπατρισμό των Ελλήνων του εξωτερικού.

Η υλοποίηση του έργου της πρωτοβουλίας BRAIN REGAIN βασίζεται στη συμμαχία σημαντικών εταιρειών, οι οποίες παρέχουν ανώτερα στελέχη τους για τον ρόλο του Μέντορα. Οι Μέντορες αναλαμβάνουν το καθοριστικό έργο της καθοδήγησης των Ελλήνων του εξωτερικού μέσα από απευθείας συζητήσεις μαζί τους και αναδεικνύουν τις δυνατότητες της χώρας και τις προοπτικές που ανοίγονται για τον επαναπατρισμό των στελεχών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BRAIN REGAIN μπορείτε να βρείτε στο: https://brainregain.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με την κα Χριστίνα Φίλη christina.fili@brainregain.gr