ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πτώση στη Wall Street - Μικτές τάσεις για το πετρέλαιο

Πτώση στη Wall Street - Μικτές τάσεις για το πετρέλαιο
ASSOCIATED PRESS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Με απώλειες ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τετάρτης (9/12) οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, στη Wall Street.

Οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου δέχτηκαν πιέσεις ενώ από την πλευρά τους οι επενδυτές, συνέχισαν να αξιολογούν την αβέβαιη προοπτική ενός νέου πακέτου στήριξης της αμερικανικής οικονομίας.

Οι δείκτες

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έχασε 105 μονάδες ή 0,35% κλείνοντας στις 30.068 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, σημείωσε πτώση 1,9 μονάδων στις 12.338 μονάδες.

Τέλος, ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται πιο αντιπροσωπευτικός της γενικής τάσης υποχώρησε 0,8% στις 3.672 μονάδες.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, και οι τρεις δείκτες άγγιξαν ενδοσυνεδριακά ρεκόρ.

Χωρίς σαφή κατεύθυνση το αργό

Με μικτές τάσεις έκλεισαν την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου.

Οι επενδυτές μοιάζουν επιφυλακτικοί σχετικά με την ανάκαμψη της παγκόσμιας ζήτησης, καθώς παραμένει σταθερή η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού παγκοσμίως

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αμερικάνικου αργού τύπου West Texas Intermediate (WTI) παραδόσεως Ιανουαρίου, υποχώρησε 0,2%, κλείνοντας στα 45,52 δολ. το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στο ICE Futures του Λονδίνου, το παγκόσμιο σημείο αναφοράς, πετρέλαιο τύπου Brent παράδοσης Φεβρουαρίου, κατέγραψε κέρδη 0,2%, στα 48,92 δολάρια το βαρέλι

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Οι 9 νομοί με τα περισσότερα κρούσματα - Πού εντοπίζονται οι νέες μολύνσεις