ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτυχημένη η παρουσία της ΙΚΕΑ στην 8η έκθεση HO.RE.CA 2013

Επιτυχημένη η παρουσία της ΙΚΕΑ στην 8η έκθεση HO.RE.CA 2013

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετείχε για πρώτη φορά και με ιδιαίτερη επιτυχία στην 8η Έκθεση HO.RE.CAπου πραγματοποιήθηκε από 8-11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τη νέα υπηρεσία ΙΚΕΑ BUSINESS.

Tο περίπτερο της ΙΚΕΑ επισκέφθηκαν περισσότεροι από 20.000 επαγγελματίες του κλάδου, που είχαν την ευκαιρία να πάρουν ιδέες για επιτραπέζιο εξοπλισμό και διακόσμηση και να ενημερωθούν για τη δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων για την επιχείρησή τους.

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των επιχειρήσεων παρουσιάζει μέσω του ΙΚΕΑ BUSINESS προϊόντα για επαγγελματική χρήση.

Οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν για τις επιχειρήσεις τους λειτουργικές, καλοσχεδιασμένες λύσεις σε προσιτή τιμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη γραφτεί στο www.ikea.gr/business με στόχο την άμεση ενημέρωση και εύκολη διαδικασία παραγγελιών.

Ειδικότερα:
-Με την εγγραφή στο site www.ikea.gr/business οι επαγγελματίες ενημερώνονται άμεσα για τα προϊόντα, αλλά και βρίσκουν λειτουργικές ιδέες εξοπλισμού του χώρου τους.

-Παράλληλα με την επίσκεψη στο κατάστημα υπάρχει και η δυνατότητα αγορών online.

-Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν ακόμη, είτε μέσω fax στο 2103543585 είτε μέσω e-mail στο business@IKEA.gr H φόρμα παραγγελίας είναι διαθέσιμη στο site www.ikea.gr/business.

-H εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε με πληρωμή στα ταμεία των καταστημάτων, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε on-line με κάρτα.-Παρέχεται και η δυνατότητα αγορών με δόσεις με τη χρήση όλων των πιστωτικών καρτών.- Η ΙΚΕΑ παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς στο χώρο που θέλετε με ένα μικρό κόστος μέσω της ανεξάρτητης εταιρείας μεταφορών. Η ΙΚΕΑ με σταθερά βήματα υλοποιεί στην πράξη την φιλοσοφία της για ποιοτικά προϊόντα με μοναδικό σχεδιασμό, σε χαμηλές τιμές, με ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.