ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των συστημάτων Alpha Bank - Εμπορικής

Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των συστημάτων Alpha Bank -  Εμπορικής

Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση μεγάλου μέρους των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας στο ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως αποτέλεσμα του σημαντικού αυτού έργου, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου όλοι οι πελάτες της Alpha Bank που κατέχουν προϊόντα καταθέσεων, κάρτες, ανοιχτά δάνεια και λογαριασμούς υπερανάληψης της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, εξυπηρετούνται πλήρως, με ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, στα περισσότερα από 1.100 σημεία εξυπηρέτησης της Alpha Bank, σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τράπεζας εξυπηρετούνται πλέον από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking.

Η πλήρης λειτουργική ενοποίηση της πρώην Εμπορικής Τραπέζης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α' εξαμήνου του 2014, με την ένταξη και του συνόλου των χορηγήσεων στην ενιαία πλατφόρμα πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

Ρoή Ειδήσεων