ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Θα έχουμε λύση που θα ανταποκρίνεται στη λαϊκή εντολή

Σακελλαρίδης: Θα έχουμε λύση που θα ανταποκρίνεται στη λαϊκή εντολή

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης για την έκβαση της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της, παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή (11/02/2015) συνεδρίαση του Eurogroupδεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως «ήταν ένα άνοιγμα των χαρτιών των δύο πλευρών», διευκρινίζοντας ότι «αν και τους εταίρους δεν μπορείς να τους θεωρήσεις όλους μια πλευρά».

«Δόθηκε η ευκαιρία στην ελληνική πλευρά να αναπτύξει τα επιχειρήματά της και να καλυφθεί ένα κενό, να ανοίξει μια επικοινωνία και να αρχίσει ο διάλογος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο» και πρόσθεσε ότι σήμερα, Πέμπτη (12/02/2015) με τη Σύνοδο Κορυφής και τη Δευτέρα στο τακτικό Eurogroup «θα έχουμε μια λύση που θα ανταποκρίνεται στη λαϊκή εντολή».

Ερωτώμενος για το αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού που... ανέτρεψε το κοινό ανακοινωθέν, όπως θέλουν ορισμένες πληροφορίες, ο κ. Σακελλαρίδης είπε:

«Τηλεφωνικές επικοινωνίες φυσικά και υπάρχουν, είναι φυσικό ο πρωθυπουργούς να θέλει να ενημερώνεται και να δίνει την κατεύθυνση στους υπουργούς που κάνουν τη διαπραγμάτευση».

Σχετικές ειδήσεις