ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμάκης: Κρατάμε το στοίχημα στα χέρια μας

Καρχιμάκης: Κρατάμε το στοίχημα στα χέρια μας

Την αγωνία της κομματικής, και μη, βάσης του Κινήματος, μετέφερε στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Το στοίχημα το κρατάμε στα χέρια μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας, τονίζοντας ότι η κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί ανήσυχη τις εξελίξεις στην οικονομία, εκφράζει την ανασφάλεια της για το μέλλον που έρχεται, εκφράζει όμως και την ανησυχία της και για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, έχοντας επίγνωση και των ιστορικών στιγμών που διανύουμε και της βαρύτητας των αποφάσεων που καλούμαστε να πάρουμε για το Κίνημα μας».

«Οι πολίτες μάς ζητούν το αυτονόητο, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αποφασίσουμε με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και της παράταξης και να δώσουμε, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ενωμένοι, την επερχόμενη εκλογική μάχη.

«Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ζητά επιχειρήματα και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, δεν θέλει ούτε αναθέματα, ούτε την αναπαραγωγή των επιχειρημάτων των αντιπάλων μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρχιμάκης. .