ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Ένα βήμα πριν την παντελή κατάρρευση το ΕΣΥ

Κουτσούμπας: Ένα βήμα πριν την παντελή κατάρρευση το ΕΣΥ

Στην εκτίμηση ότι η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την παντελή κατάρρευση του ΕΣΥ προέβη από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Βρισκόμαστε σε έκτακτες και κρίσιμες στιγμές και υπάρχει ο κίνδυνος για ανεξέλεγκτες καταστάσεις, το ΕΣΥ είναι ένα βήμα πριν την παντελή κατάρρευση και αυτό δεν οφείλεται στην ανικανότητα της κυβέρνησης, όπως λέει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνιστά συνειδητή επιλογή της», είπε και πρόσθεσε πως την ίδια ώρα χιλιάδες επαγγελματίες βρίσκονται λίγο πριν την καταστροφή.

Για τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ η κριτική του Περισσού δεν αφορά στα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά στις πολιτικές της κυβέρνησης που δεν θωράκισε τα νοσοκομεία με μαζικές προσλήψεις προσωπικού, όπως ζητούσαν όλοι οι υγειονομικοί.

«Λέτε ότι έχουμε πόλεμο, πάρτε τώρα όλα τα μέτρα που απαιτούνται, χωρίς άλλη καθυστέρηση, προχωρήστε στην επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, κάντε μαζικά δωρεάν τεστ, προχωρήστε στις αναγκαίες προσλήψεις και εξασφαλίστε αναγκαίο εξοπλισμό» ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε ό,τι αφορά στην πορεία του Πολυτεχνείου, σχολιάζοντας την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση της και απαντώντας σε όσα είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, έκανε λόγο για εσκεμμένη αυταρχικότητα, προπαγάνδα και λάσπη.

«Δεν απειλούν οι εκδηλώσεις που γίνονται με μέτρα προστασίας τη δημόσια υγεία, θέλετε να ενοχοποιήσετε λαό και νεολαία και τις διεκδικήσεις τους», είπε προς τα κυβερνητικά έδρανα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα - Το σενάριο μέχρι το Μάιο