ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαθανάσης στον Alpha 9.89: Ξεχάστε τη νυχτερινή διασκέδαση – Εξαιρετικά δύσκολο το «click away»

Παπαθανάσης στον Alpha 9.89: Ξεχάστε τη νυχτερινή διασκέδαση – Εξαιρετικά δύσκολο το «click away»

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επιβεβαίωσε πως το άνοιγμα της εστίασης είναι ακόμα πολύ μακριά και τόνισε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου και όχι τα μεγάλα εμπορικά.

Έκκληση για ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και αποφυγή συγχρωτισμού απηύθυνε για μια ακόμη φορά ο κ. Νίκος Παπαθανάσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha 9.89 και στους δημοσιογράφους Κώστα Τσιτούνα και Βίκυ Καρατζαφέρη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε πως βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των συνοικιακών καταστημάτων, σημειώνοντας πως το "click away" είναι εξαιρετικά δύσκολο για τα μικρά καταστήματα.

Ο κ. Παπαθανάση ξεκαθάρισε πως τα εμπορικά, αν ανοίξουν, θα ανοίξουν τελευταία και παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο, που θα γίνουν την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά την εστίαση και τη νυχτερινή διασκέδαση, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης έβαλε «φρένο» σε οποιοδήποτε σενάριο ανοίγματος, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Αργεί πολύ ακόμα το άνοιγμα της εστίασης. Φυσικά θα γίνει πολύ πριν το Πάσχα, αλλά ακόμα είμαστε πολύ μακριά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.

Τέλος, αναφορικά με τον ενδεχόμενο να μπει κόφτης στα sms, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τέτοια σκέψη δεν υπάρχει στην κυβέρνηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρώπη μπροστά στις αποφάσεις: Θα συνεχίσει να «χαϊδεύει» τον Ερντογάν ή θα πάρει επιτέλους μέτρα;