ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Πελώνη με αφορμή την ομιλία Τσίπρα: «Κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας»

Σφοδρή επίθεση Πελώνη με αφορμή την ομιλία Τσίπρα: «Κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας»

«Η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά», ανέφερε η κα Πελώνη

Βολές κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την σημερινή ομιλία του στη Βουλή, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ξεπέρασε τον εαυτό του σε ψέμματα και συνωμοσιολογία». «Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην "πρώτη φορά Αριστερά"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας η κα Πελώνη τόνισε ότι «την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα».

Η ίδια κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας λέγοντας ότι «έχει το θράσος να μιλήσει για τράπεζες». «Όταν η "περήφανη" διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δις – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνέχισε:

«Και όλ΄αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση.

Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά».

Η κα Πελώνη κατέληξε λέγοντας, «η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Διπλό «μαύρο» ρεκόρ - 3.586 νέες μολύνσεις, 699 διασωληνωμένοι και 51 θάνατοι