ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θετική στο ενδεχόμενο παράτασης η πλευρά Ανδρουλάκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θετική στο ενδεχόμενο παράτασης η πλευρά Ανδρουλάκη
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
INTIME

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θετική και η πλευρά του ευρωβουλευτή στο ενδεχόμενο παράτασης στην ψηφοφορία των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής

Μετά τη βούληση της πλευράς του Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με την παράταση στην ψηφοφορία των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, θετική στέκεται και η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη στο ενδεχόμενο αυτό.

«Είναι αυτονόητο ότι, εφόσον χρειαστεί, είμαστε θετικοί στην παράταση της διαδικασίας. Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών της χώρας, τόσο μεγαλύτερη η δυναμική που θα αναπτύξει η παράταξή μας την επόμενη μέρα», δήλωσαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Ευρωβουλευτή. .

Νίκος Ανδρουλάκης - «Καθαρή εντολή για ανανέωση και πολιτική αυτονομία»

Στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, ψήφισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Καλώ τους Δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες της πατρίδας μας να μας τιμήσουν σήμερα με τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες μας. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους, και να μου δώσουν καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε μια ισχυρή προοπτική για το μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέχισε λέγοντας, πως, «πιστεύω ότι είναι καλό για τη Δημοκρατία μας, η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, ως δύναμη συνέπειας, ως δύναμη ρεαλισμού, να ξαναπρωταγωνιστήσουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Τεράστια η συμμετοχή! Ποιος έχει προβάδισμα – Πού και πώς ψηφίζουμε

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τι δεν πρόλαβε να πει στη γυναίκα του (video)