ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ τολμά ανοικτές συγκεντρώσεις

Το ΠΑΣΟΚ τολμά ανοικτές συγκεντρώσεις

Στην πραγματοποίηση προεκλογικών συγκεντρώσεων προσανατολίζεται η Ιπποκράτους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παρά την αρχική απόφαση για ομιλίες σε κλειστά στάδια και ελεγχόμενους χώρους συνάθροισης, τελικά θα διεξαχθεί την Κυριακή προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μετά από σύσκεψη που έγινε την Δευτέρα το πρωί στο ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε να γίνει η πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου του Κινήματος κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη γενέθλια πόλη του, εκεί που όλα τα χρόνια εκλεγόταν βουλευτής.

Κόντρα σε όσους υποστήριζαν πως θα προκληθούν επεισόδια από αγανακτισμένους Έλληνες, ο πρόεδρος το κόμματος αποφάσισε πως επιβάλλεται μια μεγάλη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για την Αθήνα και συγκεκριμένα για την πλατεία Συντάγματος. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Η απόφαση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της συγκέντρωσης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και από τα μηνύματα που θα λάβουν οι επιτελείς της επιτροπής προεκλογικού αγώνα.

Εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων Τύπου σε περιφερειακά μέσα, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι θα μεταβεί στην Τρίπολη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται στην Πάτρα όπου και θα μιλήσει στο παραδοσιακό «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ.