ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κατσαφάδος: Ο μόνος που κάνει ανοικτές συγκεντρώσεις

Κ. Κατσαφάδος: Ο μόνος που κάνει ανοικτές συγκεντρώσεις

Στηρίζουν τη νέα γενιά 8 στα 10 στελέχη της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιώς και τα νησιά

Δίπλα στον πολίτη βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Κατσαφάδος. Αυτή είναι η πρώτη και κυρίως έμπρακτη δέσμευση ενός νέου πολιτικού που τολμά και κάνει ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Αν και το φαινόμενο των ανοικτών προεκλογικών συγκεντρώσεων ακολουθήθηκε κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια, οι σημερινές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Οι συνέπειες της κρίσης που ταλανίζει την κοινωνία, οι δυσκολίες στην καθημερινότητα του πολίτη, η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων προκαλούν προβληματισμό τόσο στα κομματικά επιτελεία, όσο και στους υποψηφίους.

Την ίδια στιγμή και οι συνεργάτες πολλών υποψηφίων επισημαίνουν τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την οργή και το θυμό του κόσμου ή και από την αποθυμία των πολιτών να συμμετάσχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Γι’ αυτό και δεν συνιστούν τη διεξαγωγή ανοικτών συγκεντρώσεων.

Αυτός ο κανόνας προφανώς δεν ισχύει για τον κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον δυναμικό υποψήφιο της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιώς. Ίσως είναι ο μοναδικός στην Αττική που τολμά και διοργανώνει ανοικτές συγκεντρώσεις , βρίσκεται δίπλα στον κόσμο και αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχει προβεί σε σειρά ανοικτών ομιλιών που είχαν ιδιαίτερη συμμετοχή.

Στον Αγ. Δημήτριο Ταμπουρίων

Εντυπωσιακή χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή τουλάχιστον 300 πολιτών στη συγκέντρωση που έκανε ο κ. Κατσαφάδος στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου στο 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά. Βασικοί διοργανωτές ήταν οι κύριοι Γρηγόρης Καψοκόλης και Γιώργος Βοϊδονικόλας, δύο δυναμικά στελέχη που επιδεικνύουν έντονη δραστηριότητα και προσφορά για τον Πειραιά.

Οι πολίτες γέμισαν το χώρο της πλατείας, χειροκρότησαν με θέρμη τις δεσμεύσεις και τις τοποθετήσεις του υποψήφιου Βουλευτή και συμμετείχαν σε μία ανοιχτή συζήτηση μαζί του. Εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το έλλειμμα ασφάλειας που υπάρχει στην περιοχή, για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανεξέλεγκτη παρουσία παράνομων μεταναστών.

«Τα ψέματα τελείωσαν. Η Πολιτεία θα εγγυηθεί το δικαίωμα στην ασφάλεια του πολίτη για να μη νιώθει απειλούμενος κανείς. Να μην φοβάται στην ίδια του τη χώρα, στην πόλη, στη γειτονιά, στο σπίτι του. Με την ισχυρή παρουσία και ενίσχυση τις αστυνομίας, με περιπολίες σε ευαίσθητους χώρους. Και με αποφασιστικότητα στην πάταξη της λαθρομετανάστευσης» επισήμανε ο κ. Κατσαφάδος, ο οποίος τάχθηκε αναφανδόν στην κατάργηση του νόμου Ραγκούση - Παπανδρέου για την ιθαγένεια. «Αυτό το νομοθέτημα μετέτρεψε την Ελλάδα σε πόλο έλξης για τους λαθρομετανάστες και τα παραβατικά στοιχεία» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής.

kats_1
kats_2
kats_3



Στον Ιστιοπλοϊκό με την ΟΝΝΕΔ Πειραιώς

Εντυπωσιακή χαρακτηρίστηκε και η ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον «Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά» ύστερα από πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Πειραιώς. Περισσότεροι από διακόσια «παιδιά του Πειραιά» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, βρέθηκαν στο πλευρό του κ. Κώστα Κατσαφάδου κι αντάλλαξαν απόψεις για μια καλύτερη πόλη, μια νέα Ελλάδα, μια νέα σελίδα στην πολιτική.

Οι νέοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος δίνει καθημερινό αγώνα ώστε να αναδειχθούν και να επιλυθούν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης στην καθημερινότητά τους. «Η πολιτική θέλει τόλμη και όραμα, χωρίς εμπάθειες και διλήμματα», σχολίασε ο κ. Κατσαφάδος στους νεολαίους, οι οποίοι τον χειροκρότησαν.

Στα Μανιάτικα

Περισσότεροι από 500 πολίτες συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο πολιτικό γραφείου του κ. Κώστα Κατσαφάδου στην Αγία Σοφία, στα Μανιάτικα. Η απήχηση του νέου πολιτικού σ’ αυτήν την γειτονιά του Πειραιά είναι ιδιαίτερα υψηλή και δεν είναι τυχαίο ότι προκαλεί τον εκνευρισμό πολιτικών αντιπάλων του.

«Εδώ στα Μανιάτικα, το μήνυμα είναι δυνατό και καθαρό. Μπορούμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο και πρόσωπα των ανθρώπων. Με αλλαγές και ανατροπές. Με νέους ανθρώπους και με όπλο την αλήθεια» υπογράμμισε ο κ. Κατσαφάδος και σημείωσε πως δέσμευση τόσο της Ν.Δ, όσο και του Αντώνη Σαμαρά είναι η αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.

«Να παραμερίσει η οργή και η απόγνωση για να περάσει η ελπίδα» επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση που δεν υπήρχαν κομματικές σημαίες αλλά μόνο ελληνικές.

Κι επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, έτσι και η πρωτιά του κ. Κατσαφάδου στην Α’ Πειραιώς απεικονίζει την απήχηση που έχει ο δυναμικός λόγος του στην κοινωνία, πέρα από κομματικά σύνορα, ιδεολογίες και περιορισμούς. Αυτός είναι ο ρόλος της νεολαίας που βρίσκεται σε πολιτική εγρήγορση και αγωνίζεται. Στοιχείο το οποίο αναδεικνύεται από τη στήριξη που παρέχουν 8 στα 10 στελέχη της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιώς και τα νησιά.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς έχει αναφερθεί επανειλημμένως στη σημαντική συνεισφορά της νεολαίας της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ και φαίνεται να αναγνωρίζει εμπράκτως τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι υποψήφιοι βουλευτές-μέλη της ΟΝΝΕΔ, όπως κ. ο Κώστας Κατσαφάδος.

kats_4
kats_5
kats_6
kats_7