ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Θυμούνται πολύ καλά τις «κωλοτούμπες» του κ. Τσίπρα

Νέα Δημοκρατία
«Ζητάει και τα ρέστα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία για τον ΣΥΡΙΖΑ
Intime News

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με ανακοίνωσή της

«Ζητάει και τα ρέστα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναδρομή στο 2015 και την διακυβέρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς την δραματική.

«Πράγματι οι Έλληνες δεν είναι λωτοφάγοι. Και θυμούνται πολύ καλά τις δραματικές στιγμές που έζησαν αυτές τις μέρες το 2015, όταν η χώρα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού εξ αιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του κ. Τσίπρα και του κ. Βαρουφάκη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:

«Θυμούνται πολύ καλά την απόγνωση των συνταξιούχων και των άλλων πολιτών στις ουρές των ΑΤΜ των τραπεζών, περιμένοντας να βγάλουν ένα μικρό κομμάτι από τις οικονομίες τους».

«Θυμούνται πολύ καλά πώς φθάσαμε στο 3ο αχρείαστο μνημόνιο, που κόστισε περίπου 100 δις ευρώ και τα όσα ακολούθησαν με φόρους, περικοπές και καταβαράθρωση της μεσαίας τάξης. Θυμούνται πολύ καλά τις «κωλοτούμπες» του κ. Τσίπρα που μετέτρεψε το «όχι» σε «ναι» σε μια νύχτα. Αυτό που θα περίμενε κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν σιωπή. Αντ΄αυτού ζητάει και τα ρέστα. Και αναθερμαίνει ξανά τη συμμαχία με τον κ. Βαρουφάκη. Μόνο που το 2022, δεν είναι 2015», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων