ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2012: Τα ούζα των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2012: Τα ούζα των πολιτικών αρχηγών

Η προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώθηκε και σειρά πήραν σήμερα τα ούζα και οι καφέδες.

Όπως θέλει η παράδοση των εκλογών το Σάββατο, μια ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι πολιτικοί αρχηγοί βγαίνουν βόλτα στους δρόμους, μιλούν με τον κόσμο και πίνουν ένα καφέ ή κάποια ουζάκια.

Έτσι και σήμερα, κάποιοι αρχηγοί είχαν την παραδοσιακή συνάντηση με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τις προεκλογικές τους δραστηριότητες, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να συνεχίζουν τις επαφές με τους ψηφοφόρους.

Συνάντηση με δημοσιογράφους για το παραδοσιακό ουζάκι έχουν: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο Πάρκο Ελευθερίας, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Μοναστηράκι, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης σε καφέ στην Καλλιρόης, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη στην Καλλιθέα και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης στο Ζάππειο.

Περιοδεία στην Καλαμάτα κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο Γαλάτσι η Γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, στο Περιστέρι και το Πέραμα ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο Ηράκλειο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η Ντόρα Μπακογιάννη και στου Ζωγράφου οι Οικολόγοι Πράσινοι.