ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: Συνειδητή και συστηματική η προσπάθεια Τσίπρα να αμαυρώσει την εικόνα της χώρας

Ζαχαράκη: Συνειδητή και συστηματική η προσπάθεια Τσίπρα να αμαυρώσει την εικόνα της χώρας

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη έκανε λόγο για τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας. 

Έλλειμμα αξιοπιστίας καταλόγισε η Υφυπουργός Τουρισμού, Υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής, κα Σοφία Ζαχαράκη, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,.

Η κυρία Ζαχαράκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «είναι μια συνειδητή και συστηματική προσπάθεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αμαυρώσει ουσιαστικά την εικόνα της χώρας. Εδώ δεν έχει να κάνει με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή την Κυβέρνηση ή με μια αντιπαράθεση που μπορεί να λάβει χώρα μέχρι τις εκλογές. Εδώ έχει να κάνει με τη χώρα».

Η Υφυπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι στην πρόσφατη έκθεση του Εconomist, η Ελλάδα ανέβηκε 9 θέσεις από τότε που ο κ. Τσίπρας ήταν στην Κυβέρνηση σε θέματα Δημοκρατίας, ενώ αναρωτήθηκε «ποιος πιστεύει, πραγματικά, στην Ελλάδα ότι υπάρχει θέμα Δημοκρατίας; Υπάρχει θέμα ελευθεροτυπίας; Υπάρχει θέμα έκφρασης λόγου; Παρακολουθούμε καθημερινά τις δημόσιες τοποθετήσεις όλων των στελεχών όλων των κομμάτων; Νιώθει κάποιος καταπιεσμένος να εκφράσει την άποψη του;».

Η κα Ζαχαράκη αναφέρθηκε και στους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ήταν οι ίδιοι που μιλούσαν για τη νεκρή Μαρία και εδώ μιλάμε για τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας. Την επόμενη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή οι Ευρωβουλευτές του κάνουν τις ίδιες επικρίσεις, πόση αξιοπιστία, άραγε, θα φέρουν; Δεν είναι τραγικό που κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το αφήγημα της νεκρής Μαρίας στη νησίδα του Έβρου;».

«Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό όλης αυτής της προσπάθειας του κ. Τσίπρα. Αφού δεν βγαίνει το αφήγημα της οικονομίας, το αφήγημα της κοινωνικής αναλγησίας ή οποιοδήποτε άλλο αφήγημα, να καταφεύγει σε αυτές τις λύσεις απελπισίας. Ποιος πιστεύει όλα αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας;», κατέληξε χαρακτηριστικά.