ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Όλοι οι ένστολοι είναι μάχιμοι

Κεδίκογλου: Όλοι οι ένστολοι είναι μάχιμοι

«Δεν υπάρχουν μάχιμοι και μη μάχιμοι ένστολοι», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, υποστηρίζοντας πως η ορολογία που χρησιμοποιήθηκε για μάχιμους και μη μάχιμους είναι λάθος.

«Όλοι οι ένστολοι, όποιος φέρει όπλο είναι μάχιμος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βρεθεί η δικαιότερη δυνατή λύση στο θέμα των ειδικών μισθολογίων.

«Προσπαθούμε να κόψουμε από εκεί που δεν υπάρχει πια λίπος –το είπε και χθες ο Πρωθυπουργός- το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκαλο. Δυστυχώς, όμως, το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας μας, όχι μόνον ήταν τεράστιο, αλλά είχε και μεγαλύτερες συνέπειες από αυτές που οποιοσδήποτε μπορούσε να προβλέψει.»

Ο Σίμος Κεδίκογλου μίλησε και για το «λόμπι της δραχμής» εκτός αλλά και εντός συνόρων με ειδική αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εννοούμε όλες εκείνες τις δυνάμεις που θα ήθελαν να δουν την Ελλάδα να οδηγείται σε μία τέτοια καταστροφική εξέλιξη, γιατί η καταστροφή του ενός είναι το όφελος του άλλου. Και σε ό,τι αφορά τις πολιτικές δυνάμεις, δεν ξέρουμε ποια είναι τα κίνητρα, μπορεί να είναι η αφέλεια, μπορεί να είναι η άγνοια, μπορεί να είναι λάθος εκτίμηση, πάντως αυτές είναι οι συνέπειες των ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ».