ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κέντρο της Αθήνας «βουλιάζει» στην αναρχία...

Το κέντρο της Αθήνας «βουλιάζει» στην αναρχία...

Το κέντρο της Αθήνα «βουλιάζει» στην αναρχία... την ώρα που ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας σφυρίζει αδιάφορα!

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι απελπιστική. Την ώρα που οι- κακοπληρωμένοι- υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας με εντολή του Διευθυντή τους κ. Δημήτρη Δούνη, "κόβουν" αβέρτα κλήσεις ακόμα και σε αυτοκίνητα που είναι προσωρινά σταματημένα με αλάρμ για να κατεβάσουν ανθρώπους με κινητικά προβλήματα- σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες πολιτών- το κέντρο της πρωτεύουσας έχει μετατραπεί σε μπάχαλο.

Οι φωτογραφίες που στέλουν καθημερινά στο NEWSBOMB δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες, μιλούν από μόνες τους. Οι εικόνες που βλέπετε τραβήχτηκαν χθες και σήμερα από το κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι.

Αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας φέρονται να παίρνουν εντολές ώστε να μην πειράζουν τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα συγκεκριμένων "φίλων" και "γνωστών" της Δημαρχίας, την ώρα που μέχρι και οι κάτοικοι του κέντρου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αγανάκτισης.

Ο Δήμαρχος κ. Καμίνης, που προεκλογικά μάς έλεγε ότι είναι δίπλα στον απλό κόσμο του κέντρου, έχει άραγε κάνει ποτέ έστω και μία βόλτα περπατώντας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δηλαδή το τρίγωνο Μοναστηράκι- Πλάκα- Ψυρρή; Μάλλον όχι. Γιατί αν έκανε, ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κ.Δούνης δεν θα είχε τον αέρα "υπερηφάνιας" για την δήθεν οργάνωση και τάξη που υποτίθεται ότι έχει επιβάλλει στο κέντρο.

Και το κερασάκι σε όλα αυτά; Οι κάτοικοι του κέντρου στο Μοναστηράκι καταγγέλλουν ότι η Δημοτική αστυνομία καλύπτει με προκλητικό τρόπο τις ατασθαλίες των καταστηματαρχών του κέντρου, για λόγους φυσικά ψηφοθηρικούς. Στο παιχνίδι φέρεται να μπλέκεται και η Αντιδήμαρχος τεχνικών μελετών κ. Σπυροπούλου η οποία- σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες- παραχώρησε στους καταστηματάρχες ακόμα και τις ελάχιστες θέσεις που υπήρχαν στο πλαίσιο της "έλεγχόμενης στάθμευσης" για να παρκάσουν οι κάτοικοι του κέντρου (Μοναστηράκι) τα οχήματα τους.

Το NEWSBOMB θα συνεχίσει το ρεπορτάζ. Γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα, οι αρχές κινητοποιούνται μόνο όταν υπάρχει η πίεση των Μέσων Ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Υπό πλήρη διάλυση η δημοτική αστυνομία στην Αθήνα