ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταλλωρύχοι κατά Τσίπρα: Δεν μπορεί να κλείνει τα αφτιά του

Μεταλλωρύχοι κατά Τσίπρα: Δεν μπορεί να κλείνει τα αφτιά του

Αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα αναφορικά με την επένδυση στις Σκουριές άφησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Μεταλλεία – Λιγνιτωρυχεία – Λατομία Ελλάδος Γεώργιος Γλυνιαδάκης.

«Δικαίωμά του να έχει τη σκέψη και την άποψή του. Όμως όταν έχει δημιουργηθεί θέμα που δεν υπάρχει για μια επένδυση που θα κάνει πολλά για την περιοχή δεν μπορεί να κλείνει τα αφτιά του και να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γλυνιαδάκης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εργαζόμενοι που είναι κορωνίδα των αριστερών κομμάτων να μην έχουν το δικαίωμα στην εργασία, και να πηγαίνει στην Ιερισσό και να λεει ότι οι δυο φυλακισμένοι για τα έκτροπα στις Σκουριές είναι αγωνιστές. Εμείς τι είμαστε;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Εμπόδια υπάρχουν επειδή έχει ξεσηκωθεί κάποιος κόσμος που στηρίζεται στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Η επένδυση προχωρά, ήδη δουλεύουν 1200 άνθρωποι στο τέλος της άλλης εβδομάδας οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία Χαλκιδικής θα φτάσουν τα 1400 άτομα», είπε ο κ. Γλυνιαδάκης.

Σημειώνεται ότι σε συγκέντρωση στην Ιερισσό, ο κ. Τσίπρας τόνισε «όπως πριν ενάμισι χρόνο έσπασαν τα μούτρα τους στην Κερατέα, έτσι και τώρα θα φάνε τα μούτρα τους στη Χαλκιδική».