ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταμήλος και Βλάχος βγήκαν στο αντάρτικο για τη δημοτική αστυνομία

Ταμήλος και Βλάχος βγήκαν στο αντάρτικο για τη δημοτική αστυνομία

Την άρνηση τους να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τη Δημοτική Αστυνομία δήλωσαν οι γαλάζιοι βουλευτές Μιχάλης Ταμήλος και Γιώργος Βλάχος.

Τα δύο μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, έκαναν λόγο για αναποτελεσματικό νομοσχέδιο και άδικες απολύσεις που δεν έχουν αντίκρισμα αλλά αντίθετα δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε πως η πρόταση αυτή προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν εικόνα από τη λειτουργία αυτοδιοικητικών οργανισμών.

«Αυτή τη λύση απελπισίας την προωθούν άνθρωποι που δεν έχουν εκλεγεί στη ζωή τους ούτε δημοτικοί σύμβουλοι», ενώ ο κ. Ταμήλος συνέχισε λέγοντας πως «δε μπορούν τα λάθη φωστήρων του Υπουργείου να καλούνται να καλύψουν οι βουλευτές και να ψηφίζουν τέτοια μέτρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής του υπολοίπου Αττικής Γιώργος Βλάχος, ο οποίος με δήλωση του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 τόνισε πως καλείται να ψηφίσει κάτι που δε γνωρίζει, ωστόσο μόλις είναι σε θέση να γνωρίζει τις λεπτομέρειες θα αξιολογήσει τη στάση του απέναντι στο ζήτημα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τη διάταξη για την ενσωμάτωση της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ.