ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Δεν θα έβλεπα αρνητικά την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος: Δεν θα έβλεπα αρνητικά την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ

«Δεν ξανασκέφτομαι τους 58, διότι δεν είναι ο χώρος. Και σε χθεσινή μου συνέντευξη επέμεινα σ' αυτό που εξέφρασα από την πρώτη στιγμή: να συγκλίνουν οι δυνάμεις του χώρου χωρίς να έχουν την ανάγκη μεσολαβητών και αυτών που θα είναι ενδιάμεσοι, είτε κατά παράκληση κάποιου είτε αυτοκλήτως.

Αυτό δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

"Δεν χρειαζόμαστε οι πολιτικοί και οι δυνάμεις του χώρου ενδιαμέσους και γι' αυτό προστίθενται οργανωμένες και δομημένες, όπως είναι το «Μπροστά», το «Π80», η «Δυναμική Ελλάδα» και τώρα τελευταία και οι 58. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση για κανέναν¨και συνεχίζει.

Δεν θα έβλεπα αρνητικά την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να δω τι είναι, γιατί έγινε ονομαστική αναφορά στη «Νέα Ελλάδα» και σε εμένα προσωπικά. Οπότε, δεν θα την απέκλεια. Αντιθέτως, αν ήταν κάτι να πω πριν εισηγηθώ στο κόμμα μου πριν το σκεφτώ, θα έλεγα ότι το βλέπω θετικά.

Για τους 58, λένε ότι είναι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι. Η Κεντροαριστερά έχει ανθρώπους που έχουν εκφραστεί στη Βουλή, έχει κόμματα και κινήσεις. Δεν είναι οι 58. Τους έχετε κάνει κυρίαρχο θέμα σ' αυτήν την πορεία. Δικαίωμά σας, αλλά εδώ υπάρχουν το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και εμείς, η «Νέα Ελλάδα», με δύο βουλευτές. Υπάρχουν κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και σημασία έχει να αθροιστούμε. Δεν νομίζω ότι μας χωρίζει κάτι σημαντικό. Γιατί να υπάρχει η ομπρέλα των 58; Ομπρέλα θα είναι αυτό που θα συναποφασίσουμε, στο μέτρο που θα συμμετέχουμε όλοι.»

Ρoή Ειδήσεων