ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Φ. Κουβέλης προσκεκλημένος σε φόρουμ των Ευρωσοσιαλιστών

Ο Φ. Κουβέλης προσκεκλημένος σε φόρουμ των Ευρωσοσιαλιστών

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης και αντιπροσωπεία του κόμματος, προσκεκλημένοι σε φόρουμ των Ευρωσοσιαλιστών στις Βρυξέλλες.

Στο διεθνές φόρουμ για την «προοδευτική οικονομία» που διοργανώνει η ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του ευρωκοινοβουλίου θα συμμετάσχει ο Φώτης Κουβέλης και αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατόπιν πρόσκλησης του επικεφαλής της ευρωομάδας Χάνες Σβόμποντα. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παρουσίας τους στις Βρυξέλλες, από την ερχόμενη Τετάρτη 5/03 έως και την Παρασκευή 7/03, ο πρόεδρος και τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς θα παρέμβουν στις συζητήσεις που θα οργανωθούν με τη συμμετοχή κορυφαίων οικονομολόγων, όπως οι Τζόζεφ Στίγκλιτς, Πωλ Κρούγκμαν, Ζαν-Πολ Φιτουσί, Πέτερ Μπόφινγκερ κ.α.

Τις εργασίες του φόρουμ θα ανοίξει ο Χάνες Σβόμποντα, ενώ την κεντρική ομιλία θα εκφωνήσει ο Μάρτιν Σουλτς. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την Πέμπτη το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ευρωκοινοβούλιο, ενώ την Παρασκευή θα έχει συναντήσεις με ευρωπαίους επιτρόπους. Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, εκτός από τον πρόεδρο της, συμμετέχουν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρης Χατζησωκράτης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σωτήρης Βαλντέν, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Θόδωρος Παπαθεοδώρου και ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μαχαίρας.

Διαβάστε επίσης:

Φ. Κουβέλης: Οι ευρωεκλογές να στείλουν μήνυμα αλλαγής πολιτικής