ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Σήμερα οι μάσκες έπεσαν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Χρυσοβελώνη: Σήμερα οι μάσκες έπεσαν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Σήμερα οι μάσκες έπεσαν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε η βουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφορικά με την σημερινή ομολογά Μητσοτάκη, όπως ανέφερε για τις «παράνομες καταργήσεις φορέων».

«Μάρτυρες φαινομένων τύπου «Άδωνι Γεωργιάδη» έγιναν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου Μητσοτάκη για την κατάργηση φορέων του Δημοσίου. Μετά από επίμονες ερωτήσεις της Βουλευτού Μαγνησίας και Τομεάρχου Δημόσιας Διοίκησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη ο αρμόδιος υπουργός αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως ο ίδιος παρανομεί μην εφαρμόζοντας ηθελημένα τις διατάξεις του νόμου 4024/11 σχετικά με την υποχρεωτική αξιολόγηση όλων των υπό κατάργηση δημόσιων οργανισμών.

Παρά την ομολογία του αυτή, ο Κ. Μητσοτάκης δεν απέσυρε το συζητούμενο νομοσχέδιο και έτσι η Μ. Χρυσοβελώνη αποχώρησε από την Επιτροπή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ευτελισμό του κοινοβουλευτικού έργου», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.Αμέσως μετά η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του κινήματος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο εξευτελισμός της Βουλής έχει όρια. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μιμηθεί τον υπουργό Υγείας παίρνοντας κακό παράδειγμα από τη νομική άγνοια και τις προκλητικές εμμονές του κ. Γεωργιάδη.

Για αυτό οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε σε μια αποκριάτικη διαδικασία όπου η Συγκυβέρνηση μεταμφιέζει με τον μανδύα της νομιμοφάνειας κατάφορα παράνομες καταργήσεις δημόσιων φορέων. Σήμερα οι μάσκες έπεσαν και πολύ σύντομα το καρναβάλι τελειώνει...».

Διαβάστε επίσης:

Αύριο το πρωί στις 10 η συνάντηση Μητσοτάκη-Τρόικας

Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για την κατάργηση 23 φορέων του Δημοσίου