ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κουτσούμπα με εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Κουτσούμπα με εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Με το σωματείο του υπό κατασκευή Μετρο της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ίδιος ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα εργασιακά και μισθολογικά τους ζητήματα (ημερομίσθια, συμβάσεις, κ.α.) και για θέματα που αφορούν τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλεια στο χώρο εργασίας, αλλά και για τα προβλήματα που προκύπτουν γενικότερα για την πόλη από τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του έργου και επεσήμαναν την ανάγκη να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση για να συνεχιστούν τα αρχαιολογικά έργα.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας, τόνισε ότι το ΚΚΕ θα επιδιώξει με παρεμβάσεις στη Βουλή και την ευρωβουλή, αλλά και με τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων να αναδειχτούν αυτά τα προβλήματα και να υπάρξουν λύσεις. Τόνισε, επίσης, "πως απαιτείται ενιαίος αγώνας από όλους τους εργαζόμενους στο μετρό της Θεσσαλονίκης σε συντονισμό με τους άλλους εργαζόμενους και το λαό της Θεσσαλονίκης, για τη διεκδίκηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και τη γρήγορη κατασκευή του έργου".

ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν χωρίς επεισόδια τα συλλαλητήρια