ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Μας χωρίζει άβυσσος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Μας χωρίζει άβυσσος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης τάσσεται σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, αφήνοντας ωστόσο αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την τακτική που ακολουθεί.

«Η εθνική συνεννόηση είναι αναγκαία και οφείλουν να την αντιλαμβάνονται όλοι. Μωρά παιδιά είναι οι πολιτικοί αρχηγοί; Όταν όμως κάποιοι μιλούν τη γλώσσα του μίσους, τι μπορεί να περιμένει κανείς», σημειώνει στη RealNewsη Σοφία Βούλτεψη.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνει πως η «εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε ούτε νέους φόρους ούτε νέες περικοπές. Ο δικός μας οδικός χάρτης υπάρχει και οδηγεί σε έξοδο από την κρίση.

Παράλληλα καταλογίζει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για παραπληροφόρηση του λαού. «Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει τον τρόπο να κόβει λεφτά από τον τοίχο, κάτι που φυσικά δεν υπάρχει. Εμείς έχουμε πει ότι δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο. Θα υπάρξει όμως αν εφαρμόσει το πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ», ΣΗΜΕΙΏΝΕΙ Η Κ. Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αποκλείει συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα, ενώ διαφωνεί με τη σύγκλιση σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κ. Παπούλια

Σχετικές ειδήσεις