ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Παπαδημούλης: Εκλογές το ταχύτερο δυνατό

Δημήτρης Παπαδημούλης: Εκλογές το ταχύτερο δυνατό

Για «νέο πακέτο περικοπών» μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, και ζήτησε την άμεση διενέργεια εκλογών.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο περιθώριο κομματικής εκδήλωσης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε «Ο κ. Σαμαράς, που υποσχόταν πρόωρη και καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο σε λίγες μέρες, τώρα παρακαλάει την τρόικα να επιστρέψει και τα δίνει όλα για να επιστρέψει.Το δίδυμο της αποτυχίας Σαμαρά-Βενιζέλου, που διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα περικοπής συντάξεων, μείωσης μισθών και αύξησης φόρων ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο πακέτο που περιέχει τα ακριβώς αντίθετα».

«Η καραμέλα ότι για όλα τα δεινά δεν φταίει το καταστροφικό Μνημόνιο και το κυβερνητικό φιάσκο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθει πια κανέναν, ούτε μέσα ούτε έξω από τη χώρα», τόνισε σε άλλο σημείο.

Διευκρίνισε επίσης ότι η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αλέξη Τσίπρα που θα γίνει αύριο, Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014, αφορά αποκλειστικά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής

Σχετικές ειδήσεις