ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά: Προτεραιότητα η επέκταση της τουριστικής περιόδου στους 12 μήνες

Κουντουρά: Προτεραιότητα η επέκταση της τουριστικής περιόδου στους 12 μήνες

Η επέκταση της τουριστικής περιόδου στους 12 μήνες το χρόνο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα δήλωσε στο πλαίσιο επίσκεψής της στη φετινή έκθεση HORECA η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η κ. Κουντουρά πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα της εμπορικής τουριστικής έκθεσης HORECA και συνομίλησε με τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τους εκθέτες οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι κορυφαία προτεραιότητα του υπουργείου είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου 12 μήνες το χρόνο, καθώς επίσης η ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του αστείρευτου πλούτου του ελληνικού τουριστικού τομέα.

Παράγοντες της έκθεσης διατύπωσαν προς την κ. Κουντουρά, την αισιοδοξία τους για τη νέα τουριστική περίοδο και πρόσθεσαν ότι στη φετινή 10η HORECA σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών. Μάλιστα η προσέλευση των επισκεπτών κατά την πρώτη ημέρα ήταν εντυπωσιακή, καταγράφοντας αύξηση κατά 42% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Σχετικές ειδήσεις