ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: «Όχι» από Τσίπρα σε Μεϊμαράκη για συνάντηση

Εκλογές: «Όχι» από Τσίπρα σε Μεϊμαράκη για συνάντηση

Αρνητικός σε πιθανή συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες το πρωί οι δύο άνδρες μεταξύ τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός εκφράστηκε αρνητικά σε μια πιθανή συνάντησή τους στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας επέστρεψε το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο κ. Μεϊμαράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνηση που έχει λάβει, κάλεσε τον κ. Τσίπρα σε συνάντηση. Όπως αναφέρεουν ίδιες πληροφορίες από τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «δεν θέλει να συναντηθούν».

Ο κ. Μεϊμαράκης, στη συνέντευξη που είχε δώσει μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού είχε εκφράσει επιφυλάξεις για το αν θα επικοινωνούσε με τον κ. Τσίπρα, ωστόσο, στη συνέχεια διεμήνυσε πως θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για να συγκροτηθεί κυβέρνηση από την παρούσα βουλή και, προφανώς σε αυτό το πλαίσιο, τηλεφώνησε σήμερα στον κ. Τσίπρα.

Σχετικές ειδήσεις