ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 22 Μαρτίου η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη Δικαιοσύνη

Την Τρίτη 22 Μαρτίου η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη Δικαιοσύνη

Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης, αντί της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2016, θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, ώρα 19:00, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Βουλής.

Στη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη, "θα αναδειχθεί πλήρως η αλήθεια", "όσοι φοβούνται κάτι από αυτό, έχουν απόλυτο δίκιο", τονίζουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή "αποκαλυπτικά δημοσιεύματα".

Με δηκτικό τρόπο, και με τη φράση «εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και το βόδι», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με νέα «αποκαλυπτικά δημοσιεύματα», σημειώνοντας ότι «είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έχει έρθει η ώρα να αφεθεί η Δικαιοσύνη ελεύθερη, ώστε να διερευνηθούν πλήρως τα σκάνδαλα διαπλοκής, αλλά και οι υποθέσεις συγκάλυψης».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «κάποιοι που αγωνιούν, προσπαθούν να βγουν και από πάνω», για να τονίσουν ότι «στην προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση, στη Βουλή, θα αναδειχθεί πλήρως η αλήθεια». «Όσοι φοβούνται κάτι από αυτό, έχουν απόλυτο δίκιο», υπογραμμίζουν.

Σχετικές ειδήσεις