ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε ο Γ. Μανώλης στους ταξιτζήδες

Τι είπε ο Γ. Μανώλης στους ταξιτζήδες
«Ως ο αρμόδιος συνδικαλισμού, εκπροσωπώ την παράταξη και το κόμμα μου στα συλλαλητήρια, τις συγκεντρώσεις, τις συνελεύσεις, πηγαίνοντας εκεί...

«Ως ο αρμόδιος συνδικαλισμού, εκπροσωπώ την παράταξη και το κόμμα μου στα συλλαλητήρια, τις συγκεντρώσεις, τις συνελεύσεις, πηγαίνοντας εκεί όχι για να τους χαϊδέψω τα αυτιά, αλλά να τους μεταφέρω τη θέση του κόμματος, και των ταξιτζήδων να τους πω ότι η κοινωνία αυτή τη στιγμή υποφέρει όλη από την κυβερνητική πολιτική μην κάνετε το λάθος να τα βάλετε με τον διπλανό σας.

Οι αγώνες κερδίζονται όταν έχουν την κοινωνία με το μέρος τους. Και αυτό τους μετέφερα», υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2 ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, κάνοντας λόγο για παπαγαλάκια δημοσιογραφικά-κυβερνητικά, που μεταφράζουν διαφορετικά την παρουσία του.

Υποστήριξε μάλιστα πως προέτρεψε τους ταξιτζήδες να μην κλείσουν λιμάνια και αεροδρόμια κατηγόρησε όμως τον Γιάννη Ραγκούση για έλλειψη υπευθυνότητας. «Έδωσα πρόσφατα στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπου ο κ. Ραγκούσης, ο σοβαρός κατά τα άλλα κύριος Ραγκούσης όχι απλά πήγε όπως πήγα εγώ σε μια συνέλευση να πει τις θέσεις του κόμματός του αλλά συμμετείχε σε πορεία και έκλεινε δρόμο κρατώντας το πανό στην πρώτη γραμμή», σημείωσε, προσθέτοντας πως αν δεν υπήρχε συμφωνία το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να το ξεκινήσει τον Οκτώβριο και όχι στη μέση του καλοκαιριού.

Ο γαλάζιος βουλευτής, διευκρίνισε ακόμη πως η ΝΔ τάσσεται υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν σε πολλές χώρες της Ε.Ε., διευκρινίζοντας πως: «Εγώ δεν λέω να μην απελευθερωθούν, να χρειάζονται παραπάνω σε κάποιες περιοχές; Βεβαίως. Να δούμε τι ταξί είναι; Να το συζητήσουμε. Άλλο είναι αυτό όμως και άλλο είναι να πούμε ότι ανεξέλεγκτα όποιος θέλει βγάζει μια άδεια ταξί».