ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα λίστα «ντροπής» σε καιρούς μνημονίου

Νέα λίστα «ντροπής» σε καιρούς μνημονίου
Μετά τις χθεσινές -αναπάντητες- «γαλάζιες καταγγελίες» για τη συνεχιζόμενη διόγκωση του κράτους, με τη δημοσιοποίηση 41 περιπτώσεων νέων Γενικών...

Μετά τις χθεσινές -αναπάντητες- «γαλάζιες καταγγελίες» για τη συνεχιζόμενη διόγκωση του κράτους, με τη δημοσιοποίηση 41 περιπτώσεων νέων Γενικών και Ειδικών Γραμματειών, Νομικών Προσώπων και Αυτοτελών Υπηρεσιών, η ΝΔ ξαναχτύπησε σήμερα φέροντας στο φως νέα στοιχεία για άλλες 26 περιπτώσεις κρατικών δομών, που δημιουργήθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης κάλεσε μάλιστα τους κ.κ Βενιζέλο και Πάγκαλο, που έχουν τη σχετική αρμοδιότητα, να δώσουν απαντήσεις, σχετικά με το:

• Πόσο, αυξάνουν όλα αυτά το κόστος λειτουργίας του Δημοσίου;

• Ποιοι και με ποια κριτήρια τοποθετούνται στις υψηλόμισθες αυτές θέσεις;

«Η κοροϊδία δεν μπορεί να συνεχίζεται. Είναι πρόκληση για όλους τους Έλληνες, η κυβέρνηση από τη μια να επιβάλλει οριζόντιες περικοπές μισθών και αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές και από την άλλη να συνεχίζει τη διόγκωση του κράτους και την αύξηση του κόστους λειτουργίας του», σημειώνει ο Γιάννης Μιχελάκης, που εκτιμά ότι ο μη σχολιασμός των ήδη από εχθές δημοσιοποιημένων στοιχείων, αποτελεί απόδειξη ενοχής.