Απίστευτο: Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αντισυμβατική πράξη την κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ!

Newsbomb

Απίστευτο: Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αντισυμβατική πράξη την κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ!

Ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο η κλοπή τροφίμων από σούπερ μάρκετ χαρακτηρίζεται ως αντισυμβατική δράση, μοιράζει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη της ενόψει του συνεδρίου της!

Μια κίνηση, που όπως ήταν φυσικό, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς τα μέλη και οι φίλοι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να απαντήσουν και σε άλλες (τουλάχιστον) αμφιλεγόμενες ερωτήσεις, όπως αν θα συμμετείχαν σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους όπως γραφεία πολιτικών, κομματικά γραφεία και τράπεζες.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) όποιος επιθυμεί καλείται να συμπληρώσει μια από τις παρακάτω απαντήσεις: «Δεν θα υποστήριζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ, Θα υποστήριζα, Θα συμμετείχα, Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον».

siriza supermarket

Σε μία άλλη, δε, ερώτηση καλούνται να απαντήσουν αν θα υποστήριζαν ή όχι καταλήψεις σε δημόσια κτίρια, γραφεία πολιτικών και σε τραπεζικά ιδρύματα, ποια είναι η άποψή τους για τη θανατική ποινή, εάν θα εγκρίνουν καταλήψεις κτιρίων, αλλά και για το αν θα στέγαζαν σε αυτά πρόσφυγες κτλ.

siriza erwtiseis

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Βαφτίζουν πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου ακτιβισμό!

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, η οποία αναφέρει:

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο ερωτηματολόγιο που δημιούργησε για να δει το κοινωνικό προφίλ των συνέδρων της αναγνωρίζει την ανικανότητα της ίδιας και του κόμματός της να χαράξει κοινωνική πολιτική. Οι δυστυχίες της ελληνικής κοινωνίας, η φτώχεια και η υποβάθμιση των κοινωνικών αγώνων φέρουν από το 2015 τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και του Ακροδεξιού συνεταίρου του. Σε αυτή την κατάσταση η νεολαία Σύριζα αντί να συμβάλλει στον δημόσιο διάλογο και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση της ψάχνει συνενόχους σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου που βαφτίζει ακτιβισμό. Η ελληνική κοινωνία θα στηριχθεί στη νέα γενιά που θα κάνει πράξη τα οράματα της μέσα από συνεχή προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του ευτελίζουν κάθε έννοια : της Αριστεράς, του Ακτιβισμού, της Αλληλεγγύης, της Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας, της Δημιουργίας και της Παραγωγικότητας. Ο "ακτιβισμός της κλοπής" είναι το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα. Δεν είναι αυτό που ονειρεύεται και αξίζει κάθε νέος, προοδευτικός, δημοκρατικός πολίτης της πατρίδας μας».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved