ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή

Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή

Τους λόγους της αποχώρησης του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής εξήγησε τη Δευτέρα (02/07/2018) ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται αν συμμαχήσει με κανέναν από την παρούσα Βουλή.

«Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή, είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό», είπε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Από το να 'χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε. Καλή επιλογή και για το Ποτάμι, αλλά και για το ΚΙΝ.ΑΛ., ώστε να μην έχουν οι δυο οργανισμοί φθορά», πρόσθεσε.

Ο ίδιος άφησε αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, λέγοντας ότι «δεν ρωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές "εδώ και τώρα"… Αυτά ήταν κόντρα σε όσους μετείχαν στο Πολιτικό Συμβούλιο, αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έγιναν λάθη και από εμάς που δεν έδωσαν την ώθηση που θέλαμε σε αυτό το εγχείρημα».

«Ήταν μια δύσκολη και όχι ευχάριστη απόφαση, είχαμε επενδύσει πολλά στο ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά όταν βλέπεις ότι κάτι δεν προχωράει πρέπει να παίρνεις απόφαση όπως συμβαίνει και στη ζωή», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε επίσης: