ΕΛΛΑΔΑ

«Αγγίζουν» το δολοφόνο της Λαγούδη - Με ποιον συνομίλησε στο τελευταίο τηλεφώνημα

«Αγγίζουν» το δολοφόνο της Λαγούδη - Με ποιον συνομίλησε στο τελευταίο τηλεφώνημα
Ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Καταιγιστικές εξελίξεις – «Αλήτη, με κοροϊδεύεις, θέλω τα λεφτά μου»

Ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr στις 14 Ιανουαρίου, οι Αρχές γνωρίζουν ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη και απέμενε ένα κομματάκι για να συμπληρωθεί το παζλ της άγριας δολοφονίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ και τα όσα είχε αποκαλύψει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής, ο οποίος είχε πει πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με… ονοματεπώνυμα.

Οι «ύποπτοι» δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση Λαγούδη, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας και εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Ο νέος κύκλος των καταθέσεων άρχισε με την κατάθεση του αδερφού της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργου.

Ο ίδιος ρωτήθηκε αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό κι αν η Ειρήνη είχε δανείσει χρήματα στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος έχει ήδη κληθεί να καταθέσει 7 φορές. Έχει ωστόσο ένα μεγάλο άλλοθι: ότι την ημέρα της δολοφονίας δεν βρισκόταν στο Αγρίνιο.

Οι Αρχές ωστόσο δεν μένουν σε αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο η δολοφονία της Ειρήνης να έγινε κατά… παραγγελία.

Μέσα σε δύο ώρες ο Γιώργος Λαγούδης έδωσε όλα τα στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στην υπόθεση και φέρεται να επανέλαβε στις Αρχές πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό, μιας και η άτυχη 44χρονη είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε «αγαπημένο» της πρόσωπο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την κατάθεση της 16χρονης κόρης τηςΕιρήνης Λαγούδη η οποία επίσης κατέθεσε στον ανακριτή.

«Κάποιες φορές άκουγα την μητέρα μου να διαπληκτίζεται στο τηλέφωνο με έναν άντρα και του έλεγε, κλαίγοντας: Αλήτη, με κορόιδευες τρία χρόνια. Εγώ σου έδωσα τα λεφτά για να σε διευκολύνω για λίγο, όπως μου είχες πει, κι εσύ δεν μου τα επιστρέφεις. Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου», του έλεγε η μητέρα μου, αλλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. «Ακουγόταν μια άγνωστη αντρική φωνή μέσα από το τηλέφωνο όπου έκανε την μητέρα μου να κλαίει», είπε η ανήλικη κόρη της Ειρήνης στην ανακρίτρια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τόσο η κόρη της Ειρήνης, όσο και ο αδερφός της, ρωτήθηκαν από την ανακρίτρια αν η άτυχη μητέρα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά και αν ήταν θλιμμένητον τελευταίο καιρό πριν βρεθεί νεκρή.

Και οι δύο απάντησαν αρνητικά. Υποστήριξαν μάλιστα ότι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη γιατί εκείνες τις ημέρες έκανε διάφορες ετοιμασίες για τη γιορτή του γιου της και η μεγάλη κόρη θα ξεκινούσε το μεταπτυχιακό της.

Διαβάστε επίσης:

Eιρήνη Λαγούδη: Η κατάθεση του κολλητού του γιατρού και οι αντιφάσεις

Ο γιος της Ειρήνης Λαγούδη λύνει τη σιωπή του για το θάνατο της μητέρας του

Ειρήνη Λαγούδη: Ο δικηγόρος της οικογένειας θα κάνει μηνύσεις σε βάρος γυναίκας για κακοήθη σχόλια

Δίπλωμα οδήγησης σε πέντε μέρες και με 15 ευρώ: Δείτε όλες τις αλλαγές στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Tα ανταλλάγματα που πήρε ο Τσίπρας για να ξεπουλήσει τη Μακεδονία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις