ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: Να πάρω πέτρα να ρίξω στον Πάγκαλο;

Σκανδαλίδης: Να πάρω πέτρα να ρίξω στον Πάγκαλο;

Την πλήρη αντίθεσή του στα όσα είπε ο Θ. Πάγκαλος για τους Αγανακτισμένους, εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης.

«Είναι ατυχής, γιατί δεν μπορεί συλλήβδην οι Έλληνες να κατατάσσονται σε κατηγορίες και μάλιστα μ αυτόν τον απόλυτο τρόπο.

Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν περάσει σ΄ ένα πολύ δύσκολο στάδιο στης ζωής τους και να είναι πραγματικά αγανακτισμένοι χωρίς να είναι καμία από τις τρεις κατηγορίες που ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

Έκανα μία κρίση. Είπα ότι δεν συμφωνώ. Είπα ότι είναι ατυχής η δήλωσή του, τι άλλο; Να πάρω μια πέτρα να ρίξω στον κ. Πάγκαλο»;

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε πως «τίθενται θέματα προσώπων και ηγεσίας» , σημειώνοντας πως οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές.

«Όλοι θέλουν κι αυτοί που φιλοδοξούν είναι στελέχη που έχουν μια μακρά θητεία στο ΠΑΣΟΚ. Και θέλουν να δουν τον εαυτό τους στην πρώτη γραμμή της μάχης μέσα από μία διαδικασία. Θα μιλήσουμε πρώτα για την πολιτική, θα πρέπει να επαναφέρουμε τον διάλογο στο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει διάλογος, δεν γίνεται πουθενά.

Τι είναι οι εκλογές της αρχηγίας; Καλλιστεία;