Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διοικητής Καστελλόριζου σε Καμμένο: Οι σημαίες δεν υποστέλλονται!

Newsbomb

Σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο ο Πάνος Καμμένος παρέλαβε την φθαρμένη σημαία που αντικατέστησαν οι άνδρες της στρατιωτικής δύναμης Μεγίστης.

ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

Εκεί ο Διοικητής της ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ καλωσορίζοντας τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο με ένταση στην φωνή του αφού του παρουσιάστηκε του επεσήμανε : "Οι σημαίες μας ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ, παρά μόνο όταν φθαρούν για να αντικατασταθούν".

Ο Πάνος Καμμένος διαπίστωσε από πρώτο χέρι ότι η Ελλάδα στα πιο ακριτικά της σημεία είναι πανίσχυρη και θωρακισμένη. Και το κυριότερο αποτρεπτικό όπλο είναι το ηθικό του προσωπικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Newsbomb.gr ήταν το πρώτο ελληνικό μέσο ενημέρωσης που κατά τον περασμένο Νοέμβριο πραγματοποίησε δημοσιογραφική αποστολή στο Καστελόριζο την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούσαν με τους γνωστούς ψευτοτσαμπουκάδες τους για το θέμα της Ελληνικής και της Κυπριακής ΑΟΖ και έκοβαν βόλτες με τις φρεγάτες τους δημιουργώντας εντυπώσεις.

Η δημοσιογράφος του Newsbomb.gr Μαρία Γιαχνάκη κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τόσο τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων όσο και τις επικίνδυνες κινήσεις των Τούρκων.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο Καστελλόριζο και διαπίστωσε σε πρώτο βαθμό ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι οι άγρυπνοι φρουροί της χώρας, με ό,τι κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει επί της ουσίας.
Η επιφυλακτικότητα και η ψυχραιμία που επέδειξαν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας είναι μέρος της στρατηγικής της χώρας μας: «Θα είναι ένα πάτημα για τους Τούρκους μια οποιαδήποτε απάντηση από την Ελλάδα. Είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι τα σύνορά μας είναι αφύλακτα και ειδικά οι ακριτικές περιοχές» τονίζαν στο Newsbomb Έλληνες αξιωματούχοι.

Ο στρατός μάλιστα που βρίσκεται στο Καστελλόριζο και αποτελεί από τα πλέον αξιόμαχα τάγματα του ελληνικού πεζικού, δεν έχει αλλάξει καθόλου το πρόγραμμά του, αφού οι ασκήσεις του σε καθημερινή βάση γίνονται με το ίδιο πρωτόκολλο, ενώ βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα, αν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.

Να σημειώσουμε μάλιστα ότι λόγω της παρουσίας του συγκεκριμένου Σώματος στο νησί, έχει μειωθεί κατά πολύ η έλευση παράνομων μεταναστών στο Καστελλόριζο, αφού οι Τούρκοι που τους μεταφέρουν γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν με ευκολία το σημείο του Αγίου Στεφάνου, όπου συνήθιζαν να πλησιάζουν για να ανεβαίνουν οι πρόσφυγες και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Η παρουσία του στρατού στο νησί είναι πιο αισθητή από ποτέ. Ο στρατηγός μάλιστα, αλλά και ο διοικητής του συγκεκριμένου τάγματος είναι από τους πλέον δυναμικούς που διαθέτει ο ελληνικός στρατός. Αμφότεροι, έχουν καταφέρει ως τώρα να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο πλέγμα προστασίας σε συνεργασία και με το λιμενικό του νησιού.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο Καστελλόριζο και με μια σειρά αποκαλυπτικών ρεπορτάζ έφερε στο προσκήνιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού και την «απομόνωσή» τους από την υπόλοιπη Ελλάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ NEWSBOMB ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Εδώ «μιλάμε» μόνο για τις πολιτικές εξελίξεις