Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο σατιρικό βίντεο των Γερμανών υπέρ Βαρουφάκη, Ελλάδας και Δημοκρατίας

Newsbomb

Μετά από το επεισόδιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις, η εκπομπή Die Anstalt του κρατικού καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης, είχε για άλλη μια φορά κεντρικό θέμα την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Μαξ Ούτχοφ στο σκετς της εκπομπής του υποστηρίζει με ξεκάθαρο τρόπο τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, αντιμετωπίζοντας με καυστικό χιούμορ τη γερμανική, «ηγεμονική» στάση.

Με ένα μαστίγιο στο χέρι και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους, ο παρουσιαστής της εκπομπής σατιρίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο ο Τύπος, όσο και οι Ευρωπαίοι Υπουργοί την Ελλάδα.

«Κάτσε Βαρουφάκη! Κάτσε!» φωνάζει ο Ούτχοφ την ώρα που χτυπάει δυνατά το μαστίγιο του στο έδαφος. «Τι έχεις εκεί; Τέρμα! Φτύσε τη Δημοκρατία. Βγάλε την από το στόμα σου!» συνεχίζει.

Παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών και της χώρας μας, ο παρουσιαστής της εκπομπής ασκεί δριμεία κριτική στους Ευρωπαίους πολιτικούς, δίχως να ξεχάσει να συμπεριλάβει και τον Τύπο της χώρας.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στo ZDF.