ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΒΟΜΒΑ: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μέλος σε Ίδρυμα κορυφαίου επιχειρηματία;

ΒΟΜΒΑ: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μέλος σε Ίδρυμα κορυφαίου επιχειρηματία;

Η πληροφορία είναι guarantee. Δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτόχρονα και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο Ιδρύματος κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία.

Και αν αυτό δεν σας προκαλεί κάποια εντύπωση, τότε μάθετε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διεκδικεί φιλέτα του ελληνικού δημοσίου!!!

Με δυο λόγια, αυτός που θα αποφασίσει με την ψήφο του για το αν η... επένδυση είναι προς το συμφέρον της πατρίδας και του λαού, έχει άμεση σχέση με τον επιχειρηματία.

Μιλάμε δηλαδή για την προσωποποίηση της διαφάνειας. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος;

Αυτοί είναι που θα πατάξουν τη διαπλοκή; Πώς; Βάζοντας τους βουλευτές τους στα ιδρύματα επιχειρηματιών;

Η είδηση είναι πραγματική βόμβα και όσο περνάνε οι μέρες και οι ΣΥΡΙΖαίοι δένονται με τις υπουργικές και τις βουλευτικές καρέκλες τόσο «παίζουν» με τη νοημοσύνη του κόσμου και προκαλούν.

Κι όλα αυτά παίζοντας με τις λέξεις νόμιμο και ηθικό. Ό,τι δηλαδή έκαναν και οι προηγούμενοι.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά, θεωρούν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από τη... νομιμότητα για να καλύψουν την ανηθικότητα, εμείς τους ξεκαθαρίζουμε ότι κάνουν λάθος. Και τα λάθη πληρώνονται.

Περιμένουμε από τον βουλευτή είτε να παραιτηθεί από το Ίδρυμα, είτε από την βουλευτική του έδρα πριν το όνομά του αρχίσει να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βγει το όνομα του βουλευτή...

Υ.Γ. Υποθέτω ότι στο Μαξίμου, κατά την προσφιλή τους τακτική, δεν γνωρίζουν κάτι ούτε επ' αυτού. Όπως δεν γνώριζαν ούτε για το εκατομμύριο του Σταθάκη, ούτε για την εταιρεία του μπάρμπα-Αλέκου Φλαμπουράρη.

Σχετικές ειδήσεις