ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτζιάς σε Μπακογιάννη: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου

Κοτζιάς σε Μπακογιάννη: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου

«Δεν είσαι καθηγητής σε τρία πανεπιστήμια. Γράφεις ψέματα στο βιογραφικό σου», είπε στον υπουργό Εξωτερικών η βουλευτής της ΝΔ

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Νίκου Κοτζιά, αντιπαράθεση που επεκτάθηκε και με βολές επί προσωπικού.

Η βουλευτής της ΝΔ αμφισβήτησε στοιχεία του βιογραφικού του υπουργού και συγκεκριμένα ότι έχει υπάρξει καθηγητής τριών πανεπιστημίων, μεταξύ των οποίων του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης.

«Για το θέμα έχει αποφανθεί το δικαστήριο», απάντησε ο κ. Κοτζιάς και την κάλεσε να μην αναπαράγει τις συκοφαντίες. «Έχει απωθημένο έρωτα μαζί μου η κυρία Μπακογιάννη... έχετε καταπιεσμένο έρωτα αλλά εγώ δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητά σας», είπε ο κ. Κοτζιάς απευθυνόμενος στην κ. Μπακογιάννη.

Η επιμονή του κ. Κοτζιά να απευθύνεται συνεχώς στην κυρία Μπακογιάννη ακόμα και με το μικρό της όνομα «κυρία Ντόρα» ανάγκασε τον πρόεδρο της επιτροπής Κώστα Δουζίνα να τον παρατηρήσει λέγοντας: «αφήστε και εσείς την κυρία Μπακογιάννη. Μάλλον, έχετε και εσείς απωθημένο έρωτα».

«Πες μας αν είσαι καθηγητής σε αυτά τα πανεπιστήμια για να γραφεί στα πρακτικά» επέμεινε η βουλευτής της ΝΔ με αποτέλεσμα ο κ. Κοτζιάς να αναφέρει: «οι κύριοι που υπερασπίζετε και οι οποίοι με ύβρεις λένε ότι τάχα δεν δίδασκα στα πανεπιστήμια λέγεται ότι είναι άνθρωποι της οικογένειάς σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε στιλ ανακρίσεων. Οι άνθρωποί σας μου έχουν πει πιο σκληρά πράγματα».

«Εγώ θέλω να μου πείτε αν είστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;» επανήλθε η κ. Μπακογιάννη.

«Είμαι εν αναστολή καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά και πουθενά αλλού. Στα 3 ξένα πανεπιστήμια έχω διδάξει με διαφορετικό αντικείμενο κάθε φορά» είπε ο κ. Κοτζιάς.

Σχετικές ειδήσεις