ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 79-81: Απόδραση με Πρίντεζη! - Δείτε το νικητήριο καλάθι (videos)

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 79-81: Απόδραση με Πρίντεζη! - Δείτε το νικητήριο καλάθι (videos)

Euroleague: Με καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη λίγο πριν το φινάλε, ο Ολυμπιακός νίκησε 81-79 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Μετά το μεγάλο «διπλό» που πήραν την Τρίτη (8/12) στη Βαρκελώνη, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ακόμα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέδρασε από το Βελιγράδι, καθώς έκαμψε την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο φινάλε.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε 1/2 βολές για το 78-79 στα 8.6 δευτερόλεπτα, για να τον... μιμηθεί ο Τζόνι Ο'Μπράιαντ των γηπεδούχων. Σε αυτή τη φάση η ομάδα του Βελιγραδίου διαμαρτυρήθηκε για αντιαθλητικό του Ζαν Σαρλ.

Τελικά, αυτός που «μίλησε» τελευταίος ήταν ο Πρίντεζης, ο οποίος με μια πολύ ωραία ενέργεια έκανε το 79-81, κερδίζοντας και το φάουλ στα 3.2 δευτερόλεπτα. Αστόχησε στη βολή κι έτσι οι γηπεδούχοι δεν είχαν χρόνο για κάποιο σουτ.

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί βέβαια χρειάστηκε ο Ολυμπιακός να κάνει κι ένα μεγάλο comeback, επιστρέφοντας από το -16! Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ξεκινήσει καθόλου καλά το ματς και λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου βρέθηκαν να χάνουν με 30-14.

Το νικητήριο καλάθι


Τα στατιστικά των δύο ομάδων

Highlights από τον αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λοιμωξιολόγοι: Να ανοίξουν αυτά τα καταστήματα στις 14 Δεκεμβρίου - Στον Μητσοτάκη η τελική απόφαση