ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Ολυμπιακός: Η Βαλένθια του έκοψε τα φτερά! (videos)

Euroleague – Ολυμπιακός: Η Βαλένθια του έκοψε τα φτερά! (videos)

Euroleague: Μετά τα δύο μεγάλα «διπλά» επί της Μπαρτσελόνα και του Ερυθρού Αστέρα, ο Ολυμπιακός είδε τη Βαλένθια να τον προσγειώνει ανώμαλα στην πραγματικότητα.

Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 96-85 στο ΣΕΦ κι έκοψαν τα φτερά των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι στόχευαν στη νίκη που θα τους έφερνε εντός οκτάδας. Πέρα από την ήττα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί τραυματίας πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πολύ μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα πόντους. Ειδικά, οι Ντούμπλιεβιτς και Ουίλιαμς δημιούργησαν πολλά προβλήματα μέσα στο «ζωγραφιστό».

Ο Ολυμπιακός μετά τα πρώτα στάδια του αγώνα βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να «χτίζουν» από νωρίς διψήφια διαφορά. Μάλιστα, η Βαλένθια βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 17 πόντους διαφορά (54-71 στο 27').

Η ομάδα του Πειραιά έκανε την αντεπίθεση της, έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο στην τέταρτη περίοδο αλλά δεν έφτασε πραγματικά στο σημείο να γυρίσει το ματς, καθώς οι «νυχτερίδες» είχαν όλες τις απαντήσεις.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 39-52, 65-76, 85-96.

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

olympiacos stat.

Τα στατιστικά της Βαλένθια

Highlights από τον αγώνα του ΣΕΦ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι 12 περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με καθολικό lockdown