ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Πλησίασε το θαύμα αλλά... (videos+photos)

Euroleague – Παναθηναϊκός: Πλησίασε το θαύμα αλλά... (videos+photos)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει μια τεράστια ανατροπή στη Μαδρίτη, αλλά τελικά η ποιοτικότερη Ρεάλ πήρε τη νίκη (76-66) κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «πράσινοι» (έπαιξαν ξανά δίχως Παπαπέτρου, Παπαγιάννης) έδειξαν δύο πρόσωπα κόντρα στη «βασίλισσα», καθώς στο πρώτο μέρος ήταν κακοί και βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 22 πόντους, αλλά στο δεύτερο έδειξαν ότι αξίζουν καλύτερα πράγματα από αυτά που τελικά παίρνουν.

Εικόνες από το ματς

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι» πήγε να κάνει μια τεράστια ανατροπή μετά την ανάπαυλα, ξεκινώντας από την άμυνα. Οι παίκτες του Κάτας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, έβγαλαν τους γηπεδούχους εκτός ρυθμού και πλησίασαν στο -5 (66-61 στο 35').

Μάλιστα, είχαν δύο ευκαιρίες να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, αλλά εκεί δεν είχαν τις λύσεις, κάτι που τιμώρησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν στη συνέχεια δύο καθοριστικά τρίποντα (με Αμπάλντε και Γιουλ).

Ο τραυματισμός του Κάρολ

Στην τρίτη περίοδο, ο Κάρολ χτύπησε όταν σε προσπάθεια του έξω από τα 6μ75, κατά την προσγείωση πάτησε στο πόδι του Μποχωρίδη, τραυματίζοντας τον αστράγαλο του.

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 49-27, 64-50, 76-66.

Τα στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Τα έκτακτα μέτρα που έρχονται