ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Για την επιστροφή στις νίκες – Η ώρα και το κανάλι

Euroleague – Παναθηναϊκός: Για την επιστροφή στις νίκες – Η ώρα και το κανάλι

Euroleague: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» μετά την αξιόλογη προσπάθεια τους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλουν να πάρουν την όγδοη φετινή τους νίκη στην αναμέτρηση με τις «νυχτερίδες».

Ο Όντεντ Κάτας βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει στην πρωινή προπόνηση τόσο τον Ιωάννη Παπαπέτρου, όσο και τον Γιώργο Παπαγιάννη να δηλώνουν «παρών» κι ως εκ τούτου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει να αγωνιστεί από τις 7 Ιανουαρίου λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ ο Έλληνας ψηλός ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν έπαιξε κόντρα σε Χίμκι και Ρεάλ.

Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους μυϊκούς σπασμούς στη μέση.

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει την τρίτη νίκη του στα τελευταία πέντε ματς, κόντρα στη Βαλένθια, η οποία δεν είναι στα καλύτερα της, έχοντας πέντε ήττες στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της στη διοργάνωση.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον Novasports1HD. Επίσης, μπορείτε να σχολιάσετε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Live Chat του Onsports.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σπυρόπουλος: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά