ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Απολαυστικός Παναθηναϊκός, «πάτησε» τη Βαλένθια (videos+photos)

Euroleague: Απολαυστικός Παναθηναϊκός, «πάτησε» τη Βαλένθια (videos+photos)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πιο «μεστή» εμφάνιση του στη σεζόν κι επικράτησε 91-72 της Βαλένθια, φτάνοντας τις 8 νίκες στη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση στη φετινή διοργάνωση κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Το «τριφύλλι» έδειξε μεγάλη διάθεση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και «στραγγάλισε» με την άμυνα του τις «νυχτερίδες», κυριαρχώντας στην αναμέτρηση. Επίσης, είχε έναν αξιοζήλευτο πλουραλισμό στην επίθεση, έχοντας οκτώ παίκτες με τουλάχιστον εφτά πόντους!

Ο Παναθηναϊκός «έχτισε» πάνω στην καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου με τη Ρεάλ και κόντρα στη Βαλένθια έπαιξε κυριαρχικό μπάσκετ, αποδίδοντας σε υψηλά στάνταρ και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ουσιαστικά ήταν η ομάδα που θέλει να βλέπει κάθε βράδυ ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος είδε παίκτες όπως ο Ζακ Όγκαστ κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης να μπαίνουν στην εξίσωση και να δίνουν πολύτιμες λύσεις. Ουσιαστικά ήταν η ομάδα που θέλει να βλέπει κάθε βράδυ ο Όντεντ Κάτας!

Επίσης, σε ακόμα ένα ματς την τελευταία περίοδο «κέρδισε» παίκτες με τους Ζακ Όγκαστ και Λευτέρη Μποχωρίδη να μπαίνουν ακόμα περισσότερο στην εξίσωση και να δίνουν πολύτιμες λύσεις.

Εικόνες από το ματς

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 48-34, 68-52, 91-72.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Τα στατιστικά της Βαλένθια

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Χωρίζεται ξανά στα δύο η Ελλάδα - Όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς